Isoltrend Isolatie B.V.

8.4 (7 reviews )

Werkzaamheden

Deel dit bedrijf

Over Isoltrend Isolatie B.V.

Wij isoleren dagelijks woningen met de meest innovatieve producten, door heel Nederland. Onze warmte reflecterende isolatiematerialen dragen in het bijzonder bij aan uw wooncomfort. Ook vochtproblemen behoren tot het verleden omdat de bodem ook volledig wordt afgedekt. Daarnaast bespaart u direct op uw energiekosten. Ook draagt het ook bij aan het verbeteren van het milieu, doordat u de CO2 uitstoot van uw woning aanzienlijk verlaagt. Isoltrend is een vloerisolatie systeem bestaande uit warmte isolatie en dampremming. Gespecialiseerd in vloerisolatie voor particulier en bedrijf, wij werken met de nieuwste isolatiematerialen, werken door heel Nederland en indien gewenst komen we bij u langs voor een advies op maat.

reviews (7)

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

Deskundig in advies en uitvoering!

Het ging om ruim 180m² waar men meerdere dagen voor nodig had met drie man. De afwerking is keurig en de medewerkers hebben keurig werk geleverd. In onze keuken hadden wij altijd last van een koude trek en het gevoel van tocht over de vloer. Dit is geheel verdrwenen en overal in huis zijn de vloeren nu prettig van temperatuur en staat de vleorverwarming nagenoeg uit.

Uitgevoerd op 23-04-19

Antwoord van Solvari

Beste Bob,
Bedankt voor uw goede feedback over Isoltrend isolatie B.V. Fijn om te lezen dat uw vloeren nu overal prettig aanvoelen qua temperatuur. En dat het verschil maakt in stookkosten!

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

9
Prijs/kwaliteit
7
Service
7
Afspraken

Zie hierboven.

Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk van Isoltrend vooral in verhouding tot de prijs van het product en de uitgevoerde werkzaamheden. Afspraken zijn uiteindelijk ook goed nagekomen. Ik zou zeggen: Ga zo door! :)

Uitgevoerd op 03-10-2017

8
Prijs/kwaliteit
8
Service
8
Afspraken

zeer tevreden.

ik heb een goed advies gekregen van het bedrijf en de werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd. ook hebben ze het netjes achtergelaten ondanks het hele slechte weer.

Uitgevoerd op 30-08-2017

Bekijk alle beoordelingen Schrijf een review