Isoltrend Isolatie B.V.
6 8.2 10 6
8,2

"Zeer tevreden"

6 beoordelingen  |  Beoordeel dit bedrijf

Prijs/kwaliteit
8.2
Service
8.3
Afspraken
8.2

Isoltrend Isolatie B.V.

Oosteinde 37
9431 AT Westerbork

Wij isoleren dagelijks woningen met de meest innovatieve producten, door heel Nederland. Onze warmte reflecterende isolatiematerialen dragen in het bijzonder bij aan uw wooncomfort. Ook vochtproblemen behoren tot het verleden omdat de bodem ook volledig wordt afgedekt. Daarnaast bespaart u direct op uw energiekosten. Ook draagt het ook bij aan het verbeteren van het milieu, doordat u de CO2 uitstoot van uw woning aanzienlijk verlaagt. Isoltrend is een vloerisolatie systeem bestaande uit warmte isolatie en dampremming. Gespecialiseerd in vloerisolatie voor particulier en bedrijf, wij werken met de nieuwste isolatiematerialen, werken door heel Nederland en indien gewenst komen we bij u langs voor een advies op maat.

Wilt u een adviesgesprek of heeft u een vraag? Neem contact met ons op.

6 beoordelingen

Uitgevoerd op 03-10-2017 door:

Isoltrend Isolatie B.V.

7.7 10
7,7

Vloer isoleren

Zie hierboven.

Aanbeveling:
Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk van Isoltrend vooral in verhouding tot de prijs van het product en de uitgevoerde werkzaamheden. Afspraken zijn uiteindelijk ook goed nagekomen. Ik zou zeggen: Ga zo door! :)

Uitgevoerd op 30-08-2017 door:

Isoltrend Isolatie B.V.

8 10
8

Vloer isoleren

zeer tevreden.

Aanbeveling:
ik heb een goed advies gekregen van het bedrijf en de werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd. ook hebben ze het netjes achtergelaten ondanks het hele slechte weer.

Uitgevoerd op 18-05-2020 door:

Isoltrend Isolatie B.V.

7.7 10
7,7

Vloer isoleren

Nauwkeurig netjes en op tijd goed

Aanbeveling:
Goed advies professionele werknemers netjes en goed werk geleverd zeer tevreden

Uitgevoerd op 27-02-2017 door:

Isoltrend Isolatie B.V.

9 10
9

Vloer isoleren

Zeer tevreden

Aanbeveling:
Zeer aan te raden, comfort meteen merkbaar. Werknemers Isoltrend erg vriendelijk en leveren goed werk.

Uitgevoerd op 20-01-2017 door:

Isoltrend Isolatie B.V.

9 10
9

Vloer isoleren

Zeer tevreden

Aanbeveling:
Goed voorgelicht. Klus snel uitgevoerd. Het probleem vocht is opgelost.

Uitgevoerd op 27-01-2017 door:

Isoltrend Isolatie B.V.

8 10
8

Vloer isoleren

Zorgvuldig, goed advies, top

Aanbeveling:
Goede productuitleg en uitleg over het werk en het de werking van de isolatiematerialen. Heldere afspraken, goede communicatie, snelle actie en uitermate correct personeel!

1 werkzaamheid

Vloer isoleren
Vloer isoleren
Vloer isoleren

Bespaar €250 per jaar

Geen koude wind meer langs je voeten en jaarlijks tot wel €250 besparen? Dat kan als je je vloer laat isoleren! Ontvang direct tot 5 vloerisolatie offertes en ontdek wat vloerisolatie voor jouw woning kan betekenen.

Wat is vloerisolatie?

Vloerisolatie wordt aan de onderkant van de vloer op de begane grond aangebracht. De isolatie zorgt ervoor dat koude lucht niet meer vanaf de bodem door de vloer kan trekken. Daarnaast wordt de warmte in je woning langer vastgehouden, waardoor je cv-ketel minder hard hoeft te werken om de temperatuur op peil te houden. Dit bespaart een hoop energie en geeft meer comfort in huis. Wil je ook warmere voeten? Laat je vloer isoleren door één van de bij Solvari aangesloten specialisten.

Voordelen vloerisolatie

Meer comfort in huis

Vloerisolatie zorgt ervoor dat je huis comfortabel aanvoelt. Vloerisolatie brengt de temperatuur van de vloer namelijk voelbaar omhoog. De temperatuur van de vloer kan tot wel 4°C stijgen (met vloerverwarming zelfs meer). Hierdoor heb je nooit meer last van koude voeten.

Lagere energierekening

Met vloerisolatie stook je jaarlijks 5 tot 7 m3 gas minder per vierkante meter vloer. Gemiddeld bespaar je jaarlijks €3 tot €5 per vierkante meter, als je jouw vloer laat isoleren. Daarnaast zorgt vloerisolatie ervoor dat de waarde van je woning stijgt. Het energielabel wordt beter, waardoor het huis voldoet aan de hogere eisen in de woningmarkt.

Goed voor het milieu

Het isoleren van je vloer is niet alleen fijn voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Vloerisolatie zorgt ervoor dat je huis minder verwarmt hoeft te worden, waardoor fossiele brandstoffen gespaard blijven. Hierdoor beperk je jouw CO2-uitstoot en bespaar je tegelijk op je energierekening. Vloerisolatie is daarnaast brandveilig en het laat geen schadelijke dampen of gassen vrij.

Vloerisolatie offerte

Wil je weten wat vloerisolatie jou gaat kosten en opleveren? Doe een gratis vloerisolatie offerte aanvraag, dan kunnen de bij ons aangesloten isolatiespecialisten contact met je opnemen en je alles haarfijn vertellen.

Tip: laat jij je vloer isoleren door een specialist die je via Solvari hebt gevonden? Als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl, dan maak je kans op €250 korting!