Loading...

Over Isoltrend Isolatie en Energie B.V.

Wij isoleren dagelijks woningen met de meest innovatieve producten, door heel Nederland. Onze warmte reflecterende isolatiematerialen dragen in het bijzonder bij aan uw wooncomfort. Ook vochtproblemen behoren tot het verleden omdat de bodem ook volledig wordt afgedekt. Daarnaast bespaart u direct op uw energiekosten. Ook draagt het ook bij aan het verbeteren van het milieu, doordat u de CO2 uitstoot van uw woning aanzienlijk verlaagt. Isoltrend is een vloerisolatie systeem bestaande uit warmte isolatie en dampremming. Gespecialiseerd in vloerisolatie voor particulier en bedrijf, wij werken met de nieuwste isolatiematerialen, werken door heel Nederland en indien gewenst komen we bij u langs voor een advies op maat.

Kenmerken

4.300+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
Aangesloten
bij garantiefonds

Reviews (9)

Schrijf een review
Aanbevolen door klant

Houdt zich aan afspraken

Volledig tevredrn

Uitgevoerd op 27-05-2021

Aanbevolen door klant

Tevreden met het resultaat en prijs

Wij hadden last van optrekkend vocht langs de muur en een koude vloer in ons huis ( 1986 ) waar ook al styropor-isolatie onder de betonnen vloer zat.
diverse bedrijven zijn langs geweest met offertes voor isolatie met bijvoorbeeld vloerparels, purschuim of het Tonzon-systeem.
Het kundige advies en de prijs die de heer Glaucke uit Westerbork voor Isoltrend uitbracht, gaven uiteindelijk de doorslag. Aanmerkelijk goedkoper en nu is de bodem van de kruipruimte geïsoleerd met folie en de vloer met Isoltrend. We hebben de indruk (ondanks de warme winter) dat de vloer aangenamer aanvoelt en minder last van koude voeten. Wat betreft het optrekkend vocht is het natuurlijk afwachten, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit probleem is verholpen.
Installatie verliep snel en voorspoedig.

Uitgevoerd op 09-12-2019

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Deskundig in advies en uitvoering!

Het ging om ruim 180m² waar men meerdere dagen voor nodig had met drie man. De afwerking is keurig en de medewerkers hebben keurig werk geleverd. In onze keuken hadden wij altijd last van een koude trek en het gevoel van tocht over de vloer. Dit is geheel verdrwenen en overal in huis zijn de vloeren nu prettig van temperatuur en staat de vleorverwarming nagenoeg uit.

Uitgevoerd op 23-04-19

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zie hierboven.

Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk van Isoltrend vooral in verhouding tot de prijs van het product en de uitgevoerde werkzaamheden. Afspraken zijn uiteindelijk ook goed nagekomen. Ik zou zeggen: Ga zo door! :)

Uitgevoerd op 03-10-2017

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

zeer tevreden.

ik heb een goed advies gekregen van het bedrijf en de werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd. ook hebben ze het netjes achtergelaten ondanks het hele slechte weer.

Uitgevoerd op 30-08-2017

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Nauwkeurig netjes en op tijd goed

Goed advies professionele werknemers netjes en goed werk geleverd zeer tevreden

Uitgevoerd op 18-05-2020

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden

Zeer aan te raden, comfort meteen merkbaar. Werknemers Isoltrend erg vriendelijk en leveren goed werk.

Uitgevoerd op 27-02-2017

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden

Goed voorgelicht. Klus snel uitgevoerd. Het probleem vocht is opgelost.

Uitgevoerd op 20-01-2017

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Isoltrend Isolatie en Energie B.V.