Reviews (110)

Jo

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Nette installatie afgeleverd

Monteurs leveren uitstekend werk af en vriendelijk.

Uitgevoerd op 04-09-2023

Erica

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goede uitvoering en meedenkend

Goed advies rondom plaatsing extra zonnepanelen. Werkzaamheden werden netjes en volgens afspraak uitgevoerd. Bedrijf is goed bereikbaar en behulpzaam.

Uitgevoerd op 02-08-2023

Louise

Zonnepanelen installeren

Afspraak nagekomen maar niks werkt

5 panelen op het dak en 5 op garage na installatie totaal geen uitleg over envoy en app, toen moesten ze niks ringen plaatsen want dat was het probleem, gedaan maar werkt nog steeds niet, maandag komt weer een monteur langs maar heb er hard hoofd in. Elke dag valt stroom uit sins ze een nieuwe meterkast hebben geplaatst…. Zeer veel spijt dat ik er mee in zee ben gegaan, voor 8.500 verwacht je toch wel dat het werkt

Uitgevoerd op 13-06-2023

luc

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

3 maanden in discussie geweest

4 jaar geleden zonnepanelen geplaats op een slecht dak, maar dat wisten wij niet. volgens de expert jd energy kon dat makkelijk. Pas geleden een nieuw dak geplaats omdat er lekkages waren en dat ze dakpannen zijn vergeten. ( onder zonnepanelen) 3 maanden in discussie geweest en moet alles op eigen rekening betalen. 4 uur bezig geweest in totaal kosten € 1750 euro. Discussie gehad over de telefoon, maar gooien dan de telefoon neer.

Uitgevoerd op 19-06-2023

Bas

Laadpaal installeren of vervangen

Komt de afstraken niet na

Update 21/04/2023;
Na achterlaten van onderstaande review door JD benaderd of ik aub de slechte review wilde verwijderen. Natuurlijk wilde ik dat doen als men het probleem op zou lossen.
Na een aantal telefoontjes en beloftes, zijn we inmiddels 2 maanden verder.
Blijkbaar zijn beloftes alleen mooie woorden en is er wederom radio stilte en is er werkelijk NIETS gebeurd..

===============================================
08-03-2023
Zeer bedroevend slecht. Hebben inmiddels 2x de verkeerde laadpaal geinstalleerd en rommeltje gemaakt in de meterkast en men weigert het te corrigeren.
Er is wel betaald natuurlijk, dus geld is binnen; maar voor een oplossing is men niet thuis.

Als U overweegt met deze mensen in zee te gaan; kijk aub verder!
Er zijn voldoende professionals die wel weten wat ze moeten doen en niet alleen het geld accepteren, je lekker negeren om je vervolgens in de steek te laten.

Uitgevoerd op 01-05-2022

Robert

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Komen alle afspraken na.

Monteurs werken netjes. Overleg met medewerkers kantoor prima. Dit bedrijf bezoek een mogelijke klant nog..dit is zeker niet overal.

Uitgevoerd op 20-03-2023

Louis

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goede afspraken. Goede service

Kreeg goed advies. Mijn meterkast moest na installatie nog even worden aangepast. Dit werd na een telefoontje direct opgelost. Het hele geheel is keurig uitgevoerd. Monteurs zijn keurig nette en vriendelijke lui.

Uitgevoerd op 01-03-2023

Bas

Laadpaal installeren of vervangen

Onbetrouwbare leverancier

Zeer bedroevend slecht. Hebben inmiddels 2x de verkeerde laadpaal geinstalleerd en rommeltje gemaakt in de meterkast en men weigert het te corrigeren. Daarnaast zeer slecht te bereiken en worden de gemaakte afspraken niet nagekomen. Wel betaald natuurlijk, dus geld is binnen; maar voor een oplossing is men niet thuis. Zoek verder voor een leverancier die weet wat men doet en hoe het werkt.

Uitgevoerd op 02-01-2023

JD Energy Systems
Premium Partner
Offerte aanvragen
10 keer gekozen in de afgelopen 3 maanden

Waar wij voor staan:

Jarenlange ervaring
Kwaliteit en garantie
Prijs en kwaliteit verhouding
Snel en betrouwbaar

Contact

Florapark 13
5721VH, Asten

Locaties

  • JD Energy Systems

    Florapark 13
    5721VH Asten
JD Energy Systems

Deel dit bedrijf