Reviews (16)

Schrijf een review

Stephan

Schilderwerk
Aanbevolen door klant

Top werk afgeleverd!

Kiro heeft super netjes werk geleverd bij het schilderen van al onze kozijnen buiten. Wij zijn heel blij met het resultaat. Hij werkt netjes/secuur en is heel perfectionistisch. Kwam zijn afspraken na en is daarbij ook erg aardig en gezellig. Aanrader als je wilt dat je schilderklus goed gedaan wordt!!

Uitgevoerd op 23-08-2021

Sam

Schilderwerk
Aanbevolen door klant

Zeer netjes en kwalitatief top

KdW Schilders hebben bij ons een grote klus uitgevoerd voor de VvE waarbij het onderhoud niet was bijgehouden. Ze hebben zeer netjes en kwalitatief zeer goed werk geleverd. Daarnaast verliep de communicatie top! Zelfs toen we erachter kwamen dat er veel houtrot in ons dak zat kon hij dit repareren tegen een nette prijs! Werken netjes en opgeruimd. Wij zijn zeer tevreden!

Uitgevoerd op 15-09-2020

Jan

Buitenschilderwerk
Aanbevolen door klant

Vakkundig en nauwkeurig schilderwer

KdW schilders is aan te bevelen omdat ze goed advies geven en super strak schilderwerk leveren. Bovendien repareren ze houtrot als dat nodig is. Goede prijs kwaliteitverhouding.

Uitgevoerd op 05-08-19

Sietske

Buitenschilderwerk
Aanbevolen door klant

Goed werk goede service

We hebben een hele goede ervaring met het laten schilderen van de buitenkant van ons huis. Netjes en schoon gewerkt, komt zijn afspraken en tijden na en een goede service!

Uitgevoerd op 05-11-18

Ben

Schilderwerk
Aanbevolen door klant

Kundig, vriendelijk en klantgericht

Gedreven en gepassioneerde schilder met kennis van zaken. Luistert naar de klant en geeft goede adviezen. Daarnaast zijn ze niet te beroerd wat extra te doen voor de klant en leveren wat ze beloven. Zeer prettig om zaken mee te doen.

Uitgevoerd op 12-03-18

Antonia

Binnenschilderwerk
Aanbevolen door klant

Deskundig, punctueel en precies

Neemt je constant mee door het proces, levert vakkundig werk, zeer vriendelijk en werkt prima volgens planning.

Uitgevoerd op 02-11-2017

Rob

Binnenschilderwerk
Aanbevolen door klant

Verven woonkamer

Goede en zeer correcte vakmensen. Werk is conform offerte uitgevoerd en onvoorziene omstandigheden zijn zeer correct en flexibel opgelost. Je krijgt een goede service en kwaliteit voor een goede prijs. Zeker aan te raden voor vervolgwerk.

Uitgevoerd op 13-11-2017

Claudia

Schilderwerk en Voegen herstellen
Aanbevolen door klant

Erg vriendelijk en kundige mensen

Wij zijn erg tevreden met het resultaat.

Uitgevoerd op 07-04-2017

KdW Schilders
KdW Schilders
Offerte aanvragen

Locaties

  • Breda

    Crispijnhof 17
    4834VA Breda
KdW Schilders

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij KdW Schilders

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met KdW Schilders door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten