Reviews (2)

Pauline

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Snel, netjes en vriendelijk.

Meneer de Vries kon snel komen om onze lekkage in de kelder te verhelpen. Hij is vandaag geweest, of het resultaat volstaat weet ik nog niet maar gezien zijn kennis heb ik hier geen twijfels over.

Uitgevoerd op 10-08-2021

Michiel

doorvoeren van 9 mantelbuizen dichtzetten

Vakkundigheid maar ook smerigheid

Willy heeft een inventarisatie gedaan van 9 mantelbuizen in de (woon-/speel-)kelder. Langs de buizen loopt in het voor-/najaar vocht naar binnen. Willy heeft geadviseerd deze te injecteren en daarna met epoxy af te smeren en zou daar ongeveer een dag mee bezig te zijn, waarin we €100,- excl BTW per buis zijn overeengekomen.
Het werk van Willy lijkt kundig, echter het resultaat vernemen we pas komend najaar. Willy was in 4 uur klaar met de werkzaamheden. Dat is niet erg, want het is het resultaat dat telt. Echter liet hij best een troep achter (spetters epoxycement, overal stof, vegen op deuren, vloer etc). En ook dat is niet erg, maar geef dit van te voren even aan, zodat we spullen aan de kant leggen. Leg stucloop neer, ter bescherming van vloeren. Ga niet met vieze handen langs muren/deuren/trapleuningen. En vooral: als er 4 uur resteert van de tijd, dan zou het wel netjes zijn om de troep op te ruimen in plaats van naar huis te gaan

Uitgevoerd op 05-06-2020

Keldertechniek De Vries

4 keer gekozen

Contact

Van Nijmegen Schonegevelstraat 6
8471BP, Wolvega

Werkzaamheden

Offerte aanvragen

Locaties

  • Wolvega

    Van Nijmegen Schonegevelstraat 6
    8471BP Wolvega
Keldertechniek De Vries

Deel dit bedrijf