Loading...

Over Koolen Solar Projects

Premium Partner

Bij BonGo Solar geloven wij in het verduurzamen van de wereld door middel van zonnestroom. Wij bieden dan ook graag iedereen de kans hier gebruik van te kunnen maken. BonGo Solar valt onder Koolen Industries Solar. Onder Koolen Industries Solar vallen naast BonGo Solar ook de bedrijven BonGo Solar Projects, Duurzaam Besparen, NovaVolt en Koolen Industries Installation Services. Samen zorgen wij dat duurzame energie altijd beschikbaar is, waar en wanneer dit nodig is. Koolen Industries heeft als missie om iedereen te kunnen laten bijdragen aan de energietransitie. Door schone energie te gebruiken van de wind en zon, en te zorgen dat het er is wanneer je dit nodig hebt, geven we jou een autonoom leven, waarin je onafhankelijk bent van het net. Koolen Industries bouwt en investeert in een groep van bedrijven die samen zorgen dat duurzame energie altijd beschikbaar is, waar en wanneer je dit nodig hebt. Betrouwbaar en veilig. Mogelijk gemaakt door slimme software. BonGo Solar biedt u een assortiment met A-merk producten. Hiermee krijgt u altijd de beste kwaliteit en een zonnestroominstallatie met de nieuwste ontwikkelingen. Wij geven professioneel advies op maat en helpen u persoonlijk bij elke stap in het proces. BonGo Solar werkt uitsluitend met vakkundig personeel. Zo zijn alle installateurs die bij u aan huis komen gecertificeerd. Zij sluiten zonnestroominstallaties aan volgens de NEN1010-normen waardoor wij de veiligheid van de installaties kunnen garanderen. BonGo Solar is ISO- en TÜV-gecertificeerd en aangesloten bij de Stichting Garantie Fonds ZonneEnergie. Onze installateurs zijn VCA-gecertificeerd en werken altijd volgens de relevante NEN-normen. We managen op 100 procent klanttevredenheid. Let op: we stréven daar niet alleen naar. We gaan pas weg bij een klant bij 100 procent tevredenheid. Wij hebben duizenden installaties mogen uitvoeren. Wij kunnen ons dan ook een ervaren speler noemen. Op de reviewsite KlantenVertellen.nl worden onze installateurs zeer goed beoordeeld en worden reviews geschreven over hun prettige en secure manier van werken!

Kenmerken

Premium Partner
Aanbevolen partner
van Solvari
6.800+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2012
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
51-100
medewerkers
Sinds 2012
ingeschreven bij KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Voorwaarden

30 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (5)

Schrijf een review

Olaf

Zonnepanelen installeren

na service onder maat

Ontevreden over diverse dingen !

Uitgevoerd op 18-04-2023

Herman

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Ze belden of ze eerder konden komen

Maandag 7 feb zonnepanelen geplaatst alles netjes afgeleverd vriendelijke jongens die alles in overleg deden prijs/kwaliteit goed

Uitgevoerd op 07-02-2022

Luuk

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Snel en prima kwaliteit en prijs.

Vanwege aanpassing situatie en vergelijk diverse systemen (solar edge en enphase) meerdere offertes ontvangen. Offertes werden binnen een dag uitgebracht. Drie weken nadat de offerte was geaccepteerd lagen de panelen op het dak en werkte alles. Goed team dat de zonnepanelen hebben aangelegd en de installatie is - ondanks extra werkzaamheden wegens meerdere dakvlakken en om de kabels via een leidingkoker en de kruipruimte naar de meterkast te krijgen - keurig uitgevoerd.

Tip voor BonGo Solar:
Bied direct bij eerste offerte de twee verschillende systemen aan en geef hierbij aan wat de voor- en nadelen van de systemen zijn.

Super tevreden!!
Moet nu alleen nog een account krijgen voor inzage in de werking van de panelen op mijn mobile telefoon.

Uitgevoerd op 07-10-2021

Rita

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

zeer tevreden

goed advies bij het bedrijf zelf op bezoek zonder afspraak maar hartelijk ontvangen
communicatie snel en goed en medewerkers zeer professioneel, vriendelijk en netjes

Uitgevoerd op 19-08-2017

Otho

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

heel tevreden

nette offerte, goede communicatie, snel en goed geleverd en geplaatst

Uitgevoerd op 15-06-2017

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Koolen Solar Projects