Kozijn at Home B.V.

9.4 (8 reviews )

Deel dit bedrijf

Reviews(9)

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Vakwerk; zeer tevreden

Op vrijdag 12 april heeft Kozijn at home een kunststof kozijn geplaatst aan de voorzijde van mijn huis (woonkamer). De monteurs hebben dit schitterend en zeer vakkundig gedaan. Ze hebben alles buitengewoon netjes afgewerkt. Ik ben hier zeer tevreden over. Laten we eerlijk zijn: er is een wildgroei aan bedrijven die kozijnen plaatsen. Maar na het lezen van de reviews over Kozijn at Home kon ik de knoop snel doorhakken. Dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen.

Uitgevoerd op 12-04-19

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Eerlijk, vakkundig en netjes.

advies was erg goed en eerlijk. En ze waren snel met het werk en nauwkeurig.

Uitgevoerd op 26-09-18

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Prima

zeer vlot gewerkt en prima kwaliteit afgeleverd. Ziet er prima uit.
In 2 dagen tijd de gehele bovenverdieping voorzien van kunststof kozijnen. Konden zelf bepalen waar ze gingen beginnen.

Uitgevoerd op 04-06-18

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Zeer tevreden

Vriendelijk personeel ,zeer professioneel ,weten waar ze mee bezig ,perfecte afwerking ,zowel binnen als buiten ,onze complimenten .

Uitgevoerd op 04-05-20

8
Prijs/kwaliteit
10
Service
7
Afspraken

Netjes gewerkt en goede kwaliteit.

Ze leveren een prima kwaliteit voor een goede prijs. Ook snel gerealiseerd. van offerte tot plaatsing 3 weken!! In het begin even wat communicatie problemen geweest maar later prima gegaan en goede netjes werkend vaklui over de vloer gehad. Je raakt nauwelijks een kop koffie aan ze kwijt want ze hebben het meeste zelf bij zich en gaan snel door als ze even gepauzeerd hebben.

Uitgevoerd op 30-03-18

8
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Zeer tevreden.

Kunststof kozijnen op de bovenverdieping geplaatst. Allemaal zeer vakkundig en netjes gedaan tegen een redelijke prijs.

Uitgevoerd op 13-03-18

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Uitstekend werk door Kozijn at Home

In amper twee dagen heeft Kozijn at Home de ramen en kozijnen aan de achterzijde van onze woning perfect en zeer netjes geplaatst. De monteurs waren uitermate vriendelijk en beleefd. De prijs was niet de allerlaagste, maar voor Schüco kozijnen absoluut niet hoger dan andere aanbieders. Dit jonge bedrijf bestaat uit mensen die al jaren ervaring hebben in deze branche en voor zichzelf begonnen zijn. Laat je dus niet van de wijs brengen door andere reviews. Uit alles is gebleken dat zij kwaliteit uiterst serieus nemen hetgeen ook blijkt uit het feit dat ik geen aanbetaling heb hoeven doen. Ik heb dan ook geen enkele twijfel om Kozijn at Home van harte aan te bevelen.

Uitgevoerd op 14-09-2017

10
Prijs/kwaliteit
8
Service
8
Afspraken

Top afgewerkt netjes op tijd

Netjes afgewerkt netjes op tijd anderhalve dag alles klaar top

Uitgevoerd op 25-01-2017