Loading...

Over Kozijn Totaal Service

De waarde van uw huis wordt mede bepaald door de uitstraling van uw huis. Als uw huis aan een kozijn renovatie toe is of u gaat nieuw bouwen, dan is het verstandig om een keus te maken voor goede en degelijke kozijnen die aan de huidige geldende eisen en normen voldoen en die een uitstraling hebben die het beste bij uw type huis passen. Kozijn Totaal Service kan u die kozijnen leveren. Of het nu om aluminium, houten of kunststof kozijnen gaat, wij hebben gegarandeerd de juiste en beste oplossing en de beste en degelijkste kwaliteit voor een betaalbare prijs.Wij zijn sinds 1988 actief in de verkoop en montage van hoofdzakelijk kunststof kozijnen. Ook werken wij met aluminium en houten kozijnen. In de loop der jaren zijn we ons ook gaan specialiseren in dakkapellen welke wij in eerste instantie alleen traditioneel bij de klant thuis opbouwden. Later zijn wij ook prefab dakkapellen gaan plaatsen die wij elders inkochten. Omdat wij ervan overtuigd waren (en nog steeds zijn) dat de prefab dakkapellen veel beter van kwaliteit zouden worden als er de juiste materialen voor gebruikt zouden worden, zijn wij in 2014 begonnen met het opzetten van een eigen productielijn van prefab dakkapellen.

Kenmerken

5.600+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (3)

Bert-Jan

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Gewoon goed!

Vandaag voor de 4e keer een klus laten uitvoeren door kozijn totaal service. Net als de vorige drie keren ging dit soepel en netjes. Dank mensen!

Uitgevoerd op 21-07-2023

Nathalie

Kozijnen plaatsen of vervangen

Heel erg dramatisch

Het begon al met de kozijnen van de achterkant van de woning, allemaal verkeerd gemeten! Dus geen kozijnen! loodgieter, stucadoor alles moeten verplaatsen en nooit een fatsoendlijk gesprek kunnen hebben, alles gaat via de mail. En als ze wel aan de telefoon komt is zijn ze nors en afstandelijk! Geen overleg mogelijk. Door een onduidelijke summiere offerte werkzaamheden niet uitgevoerd zoals besproken aan huis. Erg veel mail contact, maar er word steeds verwezen naar conform afspraak en algemene voorwaarde. Erg norse en onvriendelijke mensen aan de telefoon. Voor 17000 euro kozijnen laten plaatsen en dan word er aan de binnenkant midden in de woonkamer een MDF plaat geplaatst, we hadden toch kunststof kozijnen besteld?????? Geen MDF.
Erg triest dit! Ook ontbreken er rabat delen aan de achterkant van de woning, maar ook dit stond niet goed duidelijk in de offerte!

Uitgevoerd op 18-04-2023

Matthijs

Dakkapel
Aanbevolen door klant

Vakmensen!

Deze mensen weten wat ze doen! Niet denken in problemen maar in oplossingen, ik hou hier van!! Vaklui!!

Uitgevoerd op 10-09-2020

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Kozijn Totaal Service