Reviews (3)

Bert-Jan

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Gewoon goed!

Vandaag voor de 4e keer een klus laten uitvoeren door kozijn totaal service. Net als de vorige drie keren ging dit soepel en netjes. Dank mensen!

Uitgevoerd op 21-07-2023

Nathalie

Kozijnen plaatsen of vervangen

Heel erg dramatisch

Het begon al met de kozijnen van de achterkant van de woning, allemaal verkeerd gemeten! Dus geen kozijnen! loodgieter, stucadoor alles moeten verplaatsen en nooit een fatsoendlijk gesprek kunnen hebben, alles gaat via de mail. En als ze wel aan de telefoon komt is zijn ze nors en afstandelijk! Geen overleg mogelijk. Door een onduidelijke summiere offerte werkzaamheden niet uitgevoerd zoals besproken aan huis. Erg veel mail contact, maar er word steeds verwezen naar conform afspraak en algemene voorwaarde. Erg norse en onvriendelijke mensen aan de telefoon. Voor 17000 euro kozijnen laten plaatsen en dan word er aan de binnenkant midden in de woonkamer een MDF plaat geplaatst, we hadden toch kunststof kozijnen besteld?????? Geen MDF.
Erg triest dit! Ook ontbreken er rabat delen aan de achterkant van de woning, maar ook dit stond niet goed duidelijk in de offerte!

Uitgevoerd op 18-04-2023

Matthijs

Dakkapel
Aanbevolen door klant

Vakmensen!

Deze mensen weten wat ze doen! Niet denken in problemen maar in oplossingen, ik hou hier van!! Vaklui!!

Uitgevoerd op 10-09-2020

Kozijn Totaal Service

Contact

Matjeskolk 10
7037DZ, Beek

Werkzaamheden

Offerte aanvragen

Locaties

  • Beek

    Matjeskolk 10
    7037DZ Beek

Deel dit bedrijf