Loading...

Over Kozijn Verduurzaming

Met genoegen stellen wij ons voor als Kozijn Verduurzaming, een vooraanstaand kozijnenbedrijf met een toegewijde focus op vakmanschap en klanttevredenheid. Gevestigd in Gieten, zijn wij gespecialiseerd in het leveren en installeren van hoogwaardige kozijnoplossingen in kunststof, hout en aluminium.

Wat ons onderscheidt, is onze diepgaande betrokkenheid bij elk aspect van uw project. Onze korte levertijd en eigen opgeleide vakmensen zetten zich in voor perfectie in elke installatie. De nauwe samenwerking met onze klanten, ondersteund door uitstekende communicatie, staat centraal in ons bedrijfsmodel.

Ontzorgen is onze kernwaarde. Vanaf het eerste contact begrijpen wij uw behoeften en zorgen voor een naadloze uitvoering. Onze toewijding aan detail, gecombineerd met efficiëntie, stelt ons in staat om projecten op tijd en binnen budget te voltooien.

Wij zijn er trots op dat onze inzet voor duurzaamheid hand in hand gaat met esthetiek en functionaliteit. Onze kozijnen zijn ontworpen om de tand des tijds te doorstaan en energie-efficiëntie te bevorderen, wat resulteert in waarde op de lange termijn.

Kiezen voor Kozijn Verduurzaming betekent vertrouwen op een partner die uw visie begrijpt en realiseert. Wij staan klaar om u te begeleiden bij elke stap van uw kozijnproject, met een garantie van uitmuntendheid en tevredenheid.

Kenmerken

100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 2017
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

20 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 40% aan consumenten

Review (1)

Schrijf een review

P.J.

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Keurig op tijd vlg afspraak

Goed advies gekregen werk is goed en net gedaan werken goed door drinken hun koffie en gaan meteen verder alles is goed opgeruimd en werken hard door ze hebben bij mij vier kozijnen geplaatst in een dag en ook nog de kamer gezogen niets dan lof voor de boys

Uitgevoerd op 12-05-2023

Vraag offerte aan bij Kozijn Verduurzaming