Reviews (4)

Kitty

Schuifpui plaatsen of vervangen
Geverifieerde klant

Prachtige schuifpui

Na een goed gesprek gekozen voor een kunststof schuifpui van LAB Bouw. De plaatsing ging erg snel en ze hebben een mooi product afgeleverd.

Uitgevoerd op 12-12-2023

Gert

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Onze verwachting is uitgekomen.

Stap voor stap alles doorgenomen. En alles is goed verlopen. Mede door de korte lijnen binnen het bedrijf snel antwoorden op onze vragen. Wij hadden de bestelling tijdens de verhuizing van het bedrijf gedaan. De eigenaar vertelde dat dit enige problemen met zich mee kan nemen maar alles is na genoeg top verlopen. Alleen de service van uit de fabriek duurde lang maar dat heeft de binnendienst medewerker bij ons twee telefoontje binnen 5 dagen geregeld dat er een monteur van de fabriek er stond bedankt wij genieten van onze kunststofkozijnen. Fam Os

Uitgevoerd op 02-03-2022

peter

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

netjes nauwkeuig betrouwbaar

goed advies denken met je mee werken zeer netjes en snel en komen alle afspraken na .bij twijfel direct bellen en je krijgt direct antwoord een 10 met een griffel

Uitgevoerd op 01-02-2022

S

Kozijnen plaatsen of vervangen

komt afspraken niet na

Spijt van onze aankoop bij dit bedrijf. Alle afspraken niet nagekomen, na het betalen van de factuur werd er niks meer gedaan aan de opleverpunten. Na een halfjaar een nieuwe voordeur moeten bestellen bij een andere partij, omdat deze verkeerd geplaatst is en daardoor niet meer dicht kon. Schroeven die uitsteken waardoor ramen na een paar maanden niet meer open konden. Grote naden tussen glaslatten, volgens LAB bouw moesten deze latten nog gaan 'werken'. Helaas 6 maanden op horren moeten wachten terwijl op de factuur stond dat deze 2 weken na plaatsen kozijnen geleverd zouden worden.
Kozijnen bovenin niet afgewerkt waardoor er water en wind naar binnen kwam als het waaide. Voordeur verkeerd ingemeten, waardoor de deur strak over de betonvloer heen schuift en dus geen ruimte meer is om de vloer af te werken.
Alle punten proberen te bespreken, maar na 1 jaar nog steeds geen oplossing.

Uitgevoerd op 28-06-2020

Contact

Klaversingel 62
8256BZ, Biddinghuizen

Meer over

Werkzaamheden

Offerte aanvragen

Locaties

  • Biddinghuizen

    Klaversingel 62
    8256BZ Biddinghuizen

Deel dit bedrijf