Reviews (48)

Schrijf een review

Verbaasd

Buitengevel isoleren

Dit bedrijf laat een zooitje achter

Heel de voorgevel, voordeur en ramen zaten onder de viezigheid nadat dit bedrijf bij buren heeft geïsoleerd. Parkeren zo erg op de stoep dat niemand naar en van mijn voordeur kon.

Uitgevoerd op 20-12-2022

Robert

Vloer isoleren

Meer dan geweldig en super netjes

We hadden al gehoord van anderen dat Lammertink bekend staat om zijn kwaliteit en klantgerichtheid.
Klopt helemaal. Keurige werknemers, advies gevend en netjes alles afwerken.
Toevallig kwam er tijdens het werk onaangekondigd een (onafhankelijk) inspecteur van een overkoepelende instelling aan de deur voor een steek-controle op de werkzaamheden van gecertificeerde isolatie bedrijven.
Letterlijk alles werd gecontroleerd (materiaalmonster, apparatuur etc) en de inspecteur maakte de opmerking “dit gaat helemaal zoals het behoort te gaan”. Ik begreep dat veel bedrijven in deze branche niet gecertificeerd zijn. Echter…..Lammertink voldoet aan alle gestelde normen (ook het volgen van bijscholing).
Ik kan dus maar één ding zeggen : “Voor isolatiewerkzaamheden ben je bij Lammertink écht aan het beste adres”
Bedankt Dennís, Ronaldo en Bram voor jullie vakmanschap.

Uitgevoerd op 02-12-2022

Danny

Buitengevel isoleren
Geverifieerde klant

Vriendelijke jongens

Vriendelijke en vakbekwame jongens. Namen zelfs even de moeite om te bellen van te voren over de tijd van ankomst.

Uitgevoerd op 16-11-2022

Feli

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Nu de energieprijzen de pan uitvliegen wil ik graag aan iedereen dit bedrijf aanbevelen. 2 jaar geleden hebben zij de spouwmuren van mijn 70-jarige huis geïsoleerd en eigenlijk direct al was het warmer in huis en kon de verwarming een stuk lager. Hierdoor heb ik een relatief lage gasrekening. Gisteren is weer een medewerker geweest, omdat mijn keuken zo koud was en ik in de veronderstelling leefde, dat ik die toentertijd niet mee had laten nemen in de isolatie. Hij is serieus en vriendelijk op mijn klacht ingegaan. Zag eigenlijk meteen dat deze ook behandeld was, maar heeft het ook voor mij duidelijk gemaakt door in de muur te boren. Kou komt hoogstwaarschijnlijk door de ramen naar binnen. Als enige ramen van het huis zijn deze niet met dubbel glas. Ik ben ook nu weer heel dankbaar voor dit vriendelijke en kosteloze advies.
Kortom: een Topbedrijf !

Uitgevoerd op 28-09-2022

Jan

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Perfect voor elkaar

Hele traject was gewoon goed. Adviseur heeft alles goed uitgelegd en onderbouwd, het gevoel was direct goed. Daarna met de planner gesproken die samen met mij een geschikt moment vond voor de uitvoering. De heren begonnen om 7:30 met isoleren en namen ook de tijd voor een kop koffie. De uitvoering was goed en daarna hebben ze alles netjes opgeruimd. Zoals hun slogan luidt: Perfect voor elkaar!

Uitgevoerd op 09-05-2022

Jo

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Net bedrijf, komt afspraken na

Professionals, zeer netjes, alles zoals afgesproken. Fijn aardige medewerkers.

Uitgevoerd op 07-04-2022

Cees

Buitengevel isoleren
Aanbevolen door klant

Spouwmuurisolatie

Binnen een week na aanvraag kwam yannick bij ons voor het advies gesprek. Yannick was zeer duidelijk en open met zijn informatie. We mochten zelf meekijken in de spouw dat gaf echt vertrouwen. Na zes weken kwamen Robin en Antoine onze spouw isoleren. En ook Robin had echt kennis van zaken. Na overleg hoe het gedaan zou worden gingen de heren aan het werk. Er werd hard en netjes gewerkt om voor de storm klaar te zijn. En....dat is gelukt. Wij genieten van onze geïsoleerde muren, we merken wel degelijk verschil. Warmer, droger en stiller. Jongens allemaal hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking.

Uitgevoerd op 18-02-2022

Z.a

Buitengevel isoleren
Aanbevolen door klant

Spouwmuren ( 10jaar garantie??)

Wij hebben onze spouwmuren laten doen bij lammertink. Blij dat het gebeurt is.
Echter zien wij de beloofd 10 jaar garantie nergens terug.
Adviseur die langs is geweest heeft dit mondeling aangegeven.
Collega binnendienst ook. Gesprekken zijn overigs opgenomen als bewijs.
Maar er word makkelijk gezegt onze voorwaarde staan online graag daar kijken helaas staat er niks ik zie helemaal niks staan over een 10jaar garantie bewijs op spouwmuren. Collega van binnen dienst gaat dit opzoeken en door sturen naar mijn email adress ( hij zegt ik ga het kopiëren en plakken want het staat echt online) tot die tijd voldoen wij niet de factuur wij willen dit graag zwart op wit hebben.

Uitgevoerd op 18-02-2022

Lammertink Isolatie
Premium Partner
Offerte aanvragen

Waar wij voor staan:

Wij vragen uw subsidie aan!
Eerlijk, vrijblijvend advies
Eerlijke prijs, goede service

Locaties

  • Enter

    Vonderweg 29
    7468DC Enter
Lammertink Isolatie

Deel dit bedrijf