Reviews (20)

Schrijf een review

George

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Alles klopte bij dit bedrijf.

Vandaag hebben Robin en Mart de vloer bij mij geïsoleerd. Twee vlotte en nette knapen die ook samen lol hebben in het werk! Tijdens de koffie ben ik nog verder geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden van vloerisolatie. Deze jongens hebben snel gewerkt en alles keurig afgewerkt en achtergelaten. Na mij zijn zij naar het huis van mijn zus gegaan. Ook hier keurig werk afgeleverd!

Uitgevoerd op 24-11-2021

Joost

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

*Wauw!* Wat een top ervaring zeg!!

Echt klasse gedaan jongens,

Wat een heerlijk vlotte onderneming. Snelle offerte, nette prijs, duidelijke planning en een fantastische uitvoering. Een grote show van vakmanschap. Wat kan je met die gasten lachen zeg!

Hulde!
Gr Joost (Zwolle)

Uitgevoerd op 23-10-2021

Hans

Vloerisolatie
Aanbevolen door klant

Goed advies

Klus moet nog plaatsvinden maar de vertegenwoordiger was deskundig en gaf een goed advies met de mogelijkheden die er waren voor een redelijke prijs

Uitgevoerd op 07-04-2021

Mieke

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Keurig op tijd

Waren vriendelijk en keurig .ruimen alles op. Zeker aan te bevelen

Uitgevoerd op 24-03-2021

Nick

Muur isoleren

Top bedrijf, super vriendelijk

Super vriendelijk personeel, aardige jongeman die alles kwam inmeten! Wij zijn super tevreden!

Uitgevoerd op 15-02-2021

Andre

Muur isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden!

Goed advies, vriendelijk personeel. Kwamen exact op tijd en hebben keurig werk afgeleverd.
De kosten waren zoals afgesproken. Ook het advies over hoe de werkzaamheden zouden plaatsvinden was duidelijk en eerlijk. Nadat de muren waren geïsoleerd werd alles keurig schoongemaakt achtergelaten.

Uitgevoerd op 12-01-2021

A.

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Niek en Dani, van Lammertink Isolaties hartelijk dank voor jullie professionele en zeer service gericht manier van werken. Ter plekke alles netjes opgelost en indien nodig rechtstreeks contact met hoofdkantoor. Toppers!!!

Uitgevoerd op 15-01-2021

Erin Rupert

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Efficiënt en professioneel.

Mannen waren keurig op tijd. Werkten efficiënt en professioneel. Gemotiveerd bezig en maakten ook tijd om te vertellen hoe en wat ze gingen doen. De boel werd weer keurig achter gelaten. Wij als bewoners konden al snel het effect van deze klus merken en voelen. Door zowel de hele vloer als alle muren te laten isoleren bij dit goed lopende bedrijf! Nogmaals complimenten!

Uitgevoerd op 14-12-2020

Lammertink Isolatie
Premium Partner
Offerte aanvragen

Waar wij voor staan:

Wij vragen uw subsidie aan!
Eerlijk, vrijblijvend advies
Eerlijke prijs, goede service

Contact

Vonderweg 29A
7468DC, Enter

Locaties

  • Enter

    Vonderweg 29
    7468DC Enter
Lammertink Isolatie

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij Lammertink Isolatie

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met Lammertink Isolatie door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten