Reviews (44)

Schrijf een review

Jan

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Perfect voor elkaar

Hele traject was gewoon goed. Adviseur heeft alles goed uitgelegd en onderbouwd, het gevoel was direct goed. Daarna met de planner gesproken die samen met mij een geschikt moment vond voor de uitvoering. De heren begonnen om 7:30 met isoleren en namen ook de tijd voor een kop koffie. De uitvoering was goed en daarna hebben ze alles netjes opgeruimd. Zoals hun slogan luidt: Perfect voor elkaar!

Uitgevoerd op 09-05-2022

Jo

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Net bedrijf, komt afspraken na

Professionals, zeer netjes, alles zoals afgesproken. Fijn aardige medewerkers.

Uitgevoerd op 07-04-2022

Cees

Buitengevel isoleren
Aanbevolen door klant

Spouwmuurisolatie

Binnen een week na aanvraag kwam yannick bij ons voor het advies gesprek. Yannick was zeer duidelijk en open met zijn informatie. We mochten zelf meekijken in de spouw dat gaf echt vertrouwen. Na zes weken kwamen Robin en Antoine onze spouw isoleren. En ook Robin had echt kennis van zaken. Na overleg hoe het gedaan zou worden gingen de heren aan het werk. Er werd hard en netjes gewerkt om voor de storm klaar te zijn. En....dat is gelukt. Wij genieten van onze geïsoleerde muren, we merken wel degelijk verschil. Warmer, droger en stiller. Jongens allemaal hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking.

Uitgevoerd op 18-02-2022

Z.a

Buitengevel isoleren
Aanbevolen door klant

Spouwmuren ( 10jaar garantie??)

Wij hebben onze spouwmuren laten doen bij lammertink. Blij dat het gebeurt is.
Echter zien wij de beloofd 10 jaar garantie nergens terug.
Adviseur die langs is geweest heeft dit mondeling aangegeven.
Collega binnendienst ook. Gesprekken zijn overigs opgenomen als bewijs.
Maar er word makkelijk gezegt onze voorwaarde staan online graag daar kijken helaas staat er niks ik zie helemaal niks staan over een 10jaar garantie bewijs op spouwmuren. Collega van binnen dienst gaat dit opzoeken en door sturen naar mijn email adress ( hij zegt ik ga het kopiëren en plakken want het staat echt online) tot die tijd voldoen wij niet de factuur wij willen dit graag zwart op wit hebben.

Uitgevoerd op 18-02-2022

Daan

Muur isoleren

100% tevreden met Lammertink

Prijs kwaliteit is echt heel goed. Wij hebben Lammertink gekozen wegens alle goede berichten, en ze maken het helemaal waar. Voor alle zoekenden naar een bedrijf die je je huis toe vertrouwd; Lammertink is dé partij om in te schakelen.
Ik wens jullie geluk met de juiste keuze! (Lammertink…..)

Uitgevoerd op 10-02-2022

Niels

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig, netjes en super service

Ik ben eigenlijk niet van de reviews schrijven, maar dit verdient wel de uitzondering.

Tijdens storm Eunice was er via een kapot dakkapel regen naar binnen gelekt. Ik had net drie weken terug door 2 keurige jongens van Lammertink mijn zolder laten af timmeren en baalde dus als een stekker. Na de waterschade bleef ik achter met vochtvlekken op m’n nieuw afgetimmerde dak. Ik had de zaak gebeld om te vragen of ze een offerte wouden opstellen voor herstelwerkzaamheden. Ze moesten even overleggen en na een half uur werd ik teruggebeld; omdat ik zowel m’n vloer, spouwmuur en dak bij Lammertink had laten isoleren en daarnaast 2 buren had aangeraden, wilden ze dit compleet kosteloos voor ons doen.

Wij hadden voor jullie gekozen wegens alle goede verhalen, maar dit overstijgt echt elke verwachting.

Nogmaals super bedankt en (zoals jullie al wisten) zijn wij jullie nieuwe ambassadeurs!

Uitgevoerd op 17-02-2022

Puck

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Top geregeld hier!

Een heel fijn bedrijf voor alle types isolatie. Heel veel kennis, loodsen je door het hele proces en voeren piek fijn uit.
Echte toppers zijn jullie!

Uitgevoerd op 14-02-2022

Karlien

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

Mooi afgewerkte dakisolatie

Ze zijn betrouwbaar, vakkundig en hebben goed resultaat geleverd. Ook de bodemisolatie hebben ze snel en even tussendoor gedaan! Indien er nog meer geisoleerd moet worden, weet ik door wie ik dat laat doen!

Uitgevoerd op 08-02-2022

Lammertink Isolatie
Premium Partner
Offerte aanvragen

Waar wij voor staan:

Wij vragen uw subsidie aan!
Eerlijk, vrijblijvend advies
Eerlijke prijs, goede service

Contact

Vonderweg 29A
7468DC, Enter

Locaties

  • Enter

    Vonderweg 29
    7468DC Enter
Lammertink Isolatie

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij Lammertink Isolatie

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met Lammertink Isolatie door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten