Reviews (7)

Chris

Lekkage opsporen

Lekkage Expertise Nederland B.V

Zeer ontevreden

Afspraak om de lekkage op te sporen was snel gemaakt. Na een half uur wisten ze waar het zat. Rapport (standaard teksten) ontvangen, samen met de factuur.
Ben gaan breken op de aangewezen plek, maar helemaal niets. Kurkdroog. Alles voor niets dus. Heb een filmpje gestuurd met bewijsmateriaal en geld terug gevorderd. Talloze keren gebeld, maar voor terugbetaling zijn ze niet thuis.....
Triest dat je zo je geld moet 'verdienen'. Heel jammer dit.
Voor wie een echte lekdetectie zoekt, ga niet me deze mensen in zee.

Uitgevoerd op 27-04-2023

J

Loodgieter

Lekkage Expertise Nederland B.V

Waardeloos bedrijf nep bedrijf

Oplichters geen rapport ontvangen, na verschillende keren gebeld te hebben wordt afgescheept met leugens . Degene aan de telefoon is zeer onvriendelijk als je haar confronteert met hun nep bedrijf. Verkeerde conclusie getrokken door hun want lekkage zit op andere plek. kortom oplichters

Uitgevoerd op 09-05-2023

Tessa

Loodgieter

Lekkage Expertise Nederland B.V

NIET INSCHAKELEN!

Waardeloos bedrijf, na bijna 1,5 jaar nog steeds problemen mee. Ze zijn 30 minuten langs geweest en gaven aan de lekkage gevonden te hebben, dit was niet het geval. Na meerdere telefoontjes (zonder teruggebeld te worden), kwamen ze toch een tweede en een derde keer langs, iedere meting zeiden ze dat de lekkage ergens anders vandaag kwam, geen van de metingen was juist. Uiteindelijk 150 euro terug gehad i.v.m. de slechte metingen en slechte service. Echter krijgen wij na bijna 1,5 jaar nog steeds aanmaningen binnen, ondanks meerdere telefoontjes gepleegd te hebben en beloftes dat het uit het systeem gehaald zou worden. Volgens een erkend ander bedrijf wat wij ingeschakeld hebben, klopt er helemaal niks van de rapporten die zij gemaakt hebben.

Uitgevoerd op 07-02-2022

A.A.

Loodgieter

Lekkage Expertise Nederland B.V

Waardeloos ze doen niks

Werkelijk waardeloos ze leveren geen goed werk en komen afspraken niet na. Op geschreven mail komt naar twee mailtjes geen antwoord meer. No cure no pay beloven ze maar komen ze niet na. rapport van her detectie word niet opgestuurd ondanks meerdere verzoeken. Ondertussen ander bedrijf ingeschakeld en lekkage zit meters van eerste detectie. pas op voor dit bedrijf!!

Uitgevoerd op 18-01-2023

Rob

Lekdetectie

Lekkage Expertise Nederland B.V

Onbetrouwbaar bedrijf

Kunnen geen lek detecteren, beloven veel en leveren niets.
Gewoon standaard rapportje, minimaal gereedschap, half uurtje werk. Daarna zo’n 500 euro afrekenen en dus niets wijzer van geworden. Komen geen afspraken na en hebben naar eigen zeggen geen expert in huis. Het bedrijf laat weten dat deze al maanden om familiale reden thuis is. Moet de klant dat weten, een professional zou dit natuurlijk nooit communiceren, moet de klant empathie tonen, dit is absurd!
Rekenenen meer dan 100 euro voorrijkosten

Uitgevoerd op 26-08-2022

cor

lekkage expertise nederland

Lekkage Expertise Nederland B.V

pas op voor dit bedrijf, kijk uit

de detectie was fout, de lekkage zat hoger als dit bedrijf vertelde.
Zie foto's je kan het zien aan het raam.
€ 453.- in 30 min pakken en dan verkeerd, maar geen geld terug.
Toen het water kwam met bakken naar binnen kwam is het opgelost door een bedrijf in de buurt dus daarom geen geld terug. we moesten dit bedrijf ''expertise nederland'' bellen en die moesten komen en dan het water naar binnen laten stromen zeker.
Verzekering vergoed het niet omdat de prijs niet eens op de factuur staat vermeld.

BESCHERM JEZELF EN DOE EEN ANDER BEDRIJF

Uitgevoerd op 12-04-2022

edwin

Lekddetectie

Lekkage Expertise Nederland B.V

Aanbevolen door klant

Nauwkeurig en op tijd

Kreeg zeer gedegen advies over uit te voeren vervolg werk.

Uitgevoerd op 29-09-2021

Lekkage Expertise Nederland B.V
Offerte aanvragen

Contact

Ericssonstraat 2
5121ML, Rijen

Deel dit bedrijf