LGB Bouw

Offerte aanvragen

Meer over

Locaties

  • Lelystad

    Vaartweg 58u
    8243PP Lelystad

Deel dit bedrijf

Over LGB Bouw

Bent u op zoek naar een bedrijf voor het maken en plaatsen van houten kozijnen, ramen en deuren , bij ons zit u op het juiste adres.

Wij kunnen voor u het hele traject van A tot Z verzorgen, wilt u draaikiep ramen, hefschuif puien, traditionele schuiframen of simpel een kozijntje met vast glas het kan allemaal bij ons.

Tevens wordt door ons regelmatig glas in lood geplaatst in isolatieglas toegepast.

Kenmerken

300+
aanvragen behandeld
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (9)

Schrijf een review

R.

Uitbouw met houten kozijn en deuren plaatsen

Zeer slecht bedrijf, onbetrouwbaar!

Verschrikkelijk bedrijf, doe hier absoluut geen zaken mee!!! Op diverse sites staan berichten van LGB onder de noemer dat "Erik zo goed meedenkt" en "Erik is een vakman", trap hier niet in!! Dit is echt een verschrikkelijke aannemer die je laat zitten met een deceptie. Hij werkt niet netjes, als je klaagt geeft hij niet thuis, zelfs als je een bouwinspecteur een oordeel laat geven wuift hij dat weg. Doe GEEN zaken met deze man!! Helaas kwam ik er pas te laat achter wat voor spoor van vernieling deze man achter zich heeft gelaten. Zoek maar op internet onder de naam Erik de Boer Almere/ Ermi bouw/ LGB Bouw reviews etc. en u krijgt heel veel informatie over deze man. Trap niet in de reviews die op werkspot staan, deze zijn echt vals!! Lees maar hoe de teksten er staan, dit zijn fake profielen die hij zelf heeft gebruikt!!

Uitgevoerd op 27-05-14

Marja

Houten kozijnen plaatsen of vervangen
Geverifieerde klant

ENGE OPLICHTER !!!!!!!

OPLICHTER!!!!!!! Deze man is een VRESELIJKE OPLICHTER pas alstublieft op !!! Hij heeft onze op maat gemaakte puien schots en scheef in ons huis gezet, we hebben alles opnieuw moeten laten doen. In totaal is de schade die we door deze gestoorde man hebben geleden bijna 350.000 euro geweest!! En uiteraard is hij nergens meer te bekennen.. Zijn vader heeft nog geprobeerd de schade te beperken maar tevergeefs, alle puien (3 verdiepingen) moesten opnieuw worden gemaakt en erin worden gezet. Goedkoop = Duurkoop. Echt, bespaar jezelf de ellende !!

Uitgevoerd op 01-07-18

Elvira

Vervanging deur voor raamkozijn & plaatsing tuindeuren
Aanbevolen door klant

Goed advies, betrouwbaar, degelijk

Voor de verbouwing van de keuken wilde ik de buitendeur in de achterpui vervangen hebben voor een raam. Erik van LGB Bouw dacht met me mee en adviseerde tuindeuren te plaatsen in plaats van slechts de achterdeur te verplaatsen. Het blijkt een fantastische oplossing. De samenwerking met Erik is prettig; hij is direct en concreet, denkt mee in oplossingen en betrouwbaar in de uitvoering. Het eindresultaat mag er wezen; een praktisch kiep-kantelraam in een nieuw gevelkozijn en twee grote openslaande tuindeuren. Allemaal degelijk gemaakt en netjes afgewerkt.

Uitgevoerd op 15-05-18

Bekijk alle beoordelingen