Loading...

Over Lightzone

Lightzone is een jong en fris bedrijf met enorm veel ervaring. Ons bedrijf houd zich bezig met het complete plaatje, zo moet ons advies net zo goed zijn als onze montage en nazorg. Wij doen niks waar wij zelf niet achter staan, zo kunnen wij onze kwaliteit waarborgen.

Per adres kijken wij specifiek wat het beste bij de klant past en mogelijk is. Zo gebruiken wij verschillende panelen, omvormers en optimizers voor het juiste resultaat te behalen. Daarom kunnen wij garanties aanbieden tot wel 25 jaar! Buiten dat we op het gebied van zonnepanelen ons specialiseren zijn we altijd bezig met nieuwe werkzaamheden en nieuwe technieken. Zo zijn we kort geleden uitgebreid met Airconditioning. Al onze monteurs zijn gecertificeerd en zullen altijd netjes en opgeruimd te werk gaan.

Zoals u kan zien blijft Lightzone altijd up to date met de laatst nieuwe duurzame maar ook klimaat technieken, aangezien de aarde blijft opwarmen is het goed om zelf bewust te blijven van het feit dat wij ervoor kunnen zorgen dat de wereld er beter op wordt. Heeft u vragen over onze werkzaamheden of interesse in een van onze diensten? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u op locatie en laat u meenemen in de wereld van Lightzone!


Vrijblijvend advies op maat.
Bent u ermee bezig en heeft u hulp nodig? Bel ons gerust, wij staan u graag telefonisch, persoonlijk of per mail ter woord. Wij proberen u dit zo goed mogelijk uit te leggen en vertellen ook waar u op moet letten.

Veiligheid voorop!
Tuurlijk wilt u wel dat er uiterst veilig geplaatst wordt. Zo werken wij met dakbeveiliging en zijn alle monteurs VCA-VOL gecertificeerd zodat hun weten wat veilig werken is. Ook wordt alles via de NEN1010 certificering aangesloten zodat u weet dat het goed is!

Kenmerken

200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 2019
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

20 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (2)

Schrijf een review

Ron

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Hartstikke tevreden!

Vanaf het begin tot het einde positief! Een juist advies met hogere opbrengst panelen wat ideaal was bij ons huishouden. Bij de installatie waren ze goed op tijd en werkte opgeruimd en netjes. Hele vriendelijke monteurs en het ligt er perfect op, echt een top bedrijf!

Uitgevoerd op 02-08-2020

Samantha

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Fantastisch!

heel fijn bedrijf. Komen afspraken na, geven een eerlijk advies en hebben een scherpe prijs. Montage kon snel ingepland worden, was op een halve dag geplaatst en hebben alles netjes achter gelaten. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden.

Uitgevoerd op 24-08-2020

Vraag offerte aan bij Lightzone