Loading...

Over l'Orangerie Buitenverblijven

Waardevol advies en oprechte aandacht
l’Orangerie onderscheidt zich door een sterke focus op advies


We denken graag met u mee over de mooiste mogelijkheden voor uw situatie. Persoonlijke benadering en aandacht staan voorop. Zo komen we altijd bij u inmeten, om te voorkomen dat uw gekozen buitenruimte toch net niet past of niet plaatsbaar is op een bepaalde locatie. Maar misschien wel het belangrijkste: u komt bij l’Orangerie niet voor verrassingen te staan. U kiest voor kwaliteit en service en daar staan wij garant voor. Het bedrag waar u voor tekent, blijft staan. Geen verborgen extra kosten of nacalculaties. Ook dat is de service van l’Orangerie!

Kenmerken

400+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 2017
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 30% aan consumenten

Review (1)

Dineke

Plaatsen aluminium pergola
Aanbevolen door klant

Goed voorwerk, prima uitvoering

Wij maakten een eigen ontwerp voor een pergola en vonden bij AP (Aluminium pergola) het passende materiaal en bij l'Orangerie een betrouwbare uitvoerder. Zij kwamen bij ons voor het inmeten en bespreken van wensen en mogelijkheden. De verdere communicatie en afstemming verliep perfect.

De uitvoering en plaatsing door Bart en Henri verdient een extra vermelding. Vakmensen die goed met ons afstemden. Zij zochten naar oplossing voor kleine problemen en werkten hard door ondanks akelig weer. Het resultaat is zoals wij hoopten, een verrijking van ons huis, een extra 'venster'. Nu de lampen en planten nog.

De prijs van een pergola is niet gering maar geeft wel een blijvende meerwaarde mede omdat het onderhoudsvrij is. Wij zijn zeer tevreden.

Uitgevoerd op 25-11-2021

Vraag offerte aan bij l'Orangerie Buitenverblijven