Loading...

Over Mason Bathroom Specialist

BADKAMER VERBOUWEN DOOR DE INSTALLATEUR IN AMSTERDAM, ZAANDAM, HAARLEM, PURMEREND EN OMGEVING.
Als erkende installateur zijn wij sterk in het verbouwen van uw hele badkamer. Samen maken we de mooiste plannen voor uw droomkamer, wij kunnen al uw wensen verwezenlijken. Onze installateurs monteren en installeren uw douche, ligbad, wastafel en badmeubels in de omgeving van Amsterdam, Zaandam, Haarlem, Purmerend en omgeving.

Badkamer verbouwen van A tot Z
Niet alleen voor de installatie van uw sanitair en badmeubels, maar ook voor de aanleg van waterleidingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij realiseren uw nieuwe badkamer van A tot Z. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring kunt u ervan uitgaan dat wij het project met een voortreffelijke installatie en nette afwerking opleveren. Bovendien laten we niets aan het toeval over en denken we aan alles.

Eindeloze mogelijkheden voor in de badkamer
Een badkamer is een plek waar u compleet tot rust moet kunnen komen. Waarom dat niet in stijl doen? Bij The Golden Horn Loodgietersbedrijf uit Amsterdam zijn de mogelijkheden eindeloos en we gaan graag samen met u om tafel om tot de perfecte badkamer te komen.

Maak een afspraak voor meer informatie
Voor meer informatie of het bespreken van uw badkamerplannen kunt u contact met ons opnemen. Woont u in Amsterdam, Zaandam, Haarlem, Purmerend en omgeving ​en wilt u uw badkamer laten verbouwen? Onze installateur komt graag bij u langs.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2018
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

1 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling

Reviews (16)

F M Zipper

Mason Bathroom Specialist

Aanbevolen door klant

Toilet verbouwen

Verbouwing toilet en tegels in de gang. Meneer Kaya is heel vriendelijk en komt altijd zijn afspraken na. Hij overlegd goed en laat de klant tussendoor ook het geleverde werk checken. Wij zijn heel tevreden over hem en zijn team.

Uitgevoerd op 18-04-2023

Miguel

Mason Bathroom Specialist

Aanbevolen door klant

Oude badkamer weghalen nieuwe erin

Denkt mee en werkt nauwkeurig ben zeker tevreden

Uitgevoerd op 16-03-2023

Bekir

Mason Bathroom Specialist

Aanbevolen door klant

Volledige badkamerrenovatie en tegelwerk vloer in de keuken

Uitgevoerd op 27-02-2023

Michel

Mason Bathroom Specialist

Wasbak vervangen door badkamermeubel

Het begin van de klus verliep goed. wasbak en kolomkast in elkaar zetten en installeren/ophangen. Echter, het duurde langer dan gepland. er was veel commentaar op de kwaliteit vsn de gekochte spullen en de vakman heeft meerdere keren geopperd dat hij ook wastafels en kolomkasten verkocht. Ter info: ik had leuke spullen bij de praxis gezien en gekocht.
De man in kwestie werkt erg netjes, dst moet gezegd worden. Maar de kolomkast hangt nog steeds niet 3 maanden geleden; misschien zelfs al 4? is hij begonnen.. hij heeft een paar keer gebeld "ik ben je niet vergetrn" maar hij kan alleen in het weekend. Blijkbaar heeft hij nog een andere baan door de week en doet hij dit er bij. ik heb nu meerdere weekenden vrijgehouden maar dan ging de afspraak uiteindelijk niet door.. Nee, ik ben niet tevreden over de duur van de klus. Dit is toch ook werk? of telt een simpele badkamerklus niet als werk? Neem de klus niet aan wanneer je niet genoeg tijd hebt. Ik heb gemaild over hoe nu verder. Geen reactie.
Het werk is absoluut netjes en goed gedaan. Daar is deze man erg goed in
Het nakomen van afspraken of afmaken van een klus minder. Het is fijn dat je veel werk hebt; maar maak het af voor je nieuwe klussen aanneemt.

Uitgevoerd op 31-10-2022

Tea

Mason Bathroom Specialist

Aanbevolen door klant

Badkamer renoveren

Er is een heldere, eerlijke, klantvriendelijke communicatie. Reageert vlot bij vragen. Vakman werkt precies en volgens plan. Deze man heeft kennis en ervaring.
We zijn heel erg blij met het resultaat!

Uitgevoerd op 06-09-2021

Dhr.

Mason Bathroom Specialist

Aanbevolen door klant

Verbouwing van badkamer

Dhr Kaya heeft priima werk geleverd. Hij heeft zich altijd netjes aan de afspraken gehouden en heeft de werkzaamheden binnen de afgesproken termijn opgeleverd. Ik raad The Golden Horn zeker aan!

Uitgevoerd op 29-06-2021

Elly

Mason Bathroom Specialist

Aanbevolen door klant

Badkamer betegelen

Spiegelkast was onbeschadigd geleverd. Tijdens het ophangen zijn ze, volgens mij, tegen de muur gestoten en is er een stukje glas afgebroken. Dit wordt ontkend. Zou wel zo prettig zijn als ze hier eerlijk over zijn. Badkamermeubel te grote schroeven gebruikt. Kwamen er bijna aan de buitenkant uit. Heb een nieuwe besteld op kosten van the golden horn

Uitgevoerd op 26-01-2021

M. Idris

Mason Bathroom Specialist

Aanbevolen door klant

Badkamer en wc verbouwen

Uitgevoerd op 12-01-2021

Bekijk alle beoordelingen