Foto's (4)

Inbraak- en brandbeveiliging HEMA
Inbraak- en brandbeveiliging HEMA
Voor de HEMA in zowel Puttershoek als Zwijndrecht heeft Masset Solutions de inbraakinstallatie en brandmeldinstallatie geleverd en geïnstalleerd conform regelgeving. Het jaarlijkse onderhoud aan beide installaties wordt ook door onze professionals uitgevoerd.
Inbraak- en brandbeveiliging 12GO Biking
Inbraak- en brandbeveiliging 12GO Biking
12GO Biking is de grootste fietsenwinkel van Nederland, gevestigd in Moordrecht. In de 9000m2 grote winkel verkopen zij duizenden fietsen, fietsonderdelen en accessoires. Met zo’n mooi en groot pand is een goede veiligheid voor klant en personeel erg belangrijk. Sinds de start van 12GO biking in 2011 verzorgt Masset Solutions de totale veiligheid in het pand op het Gouwe Park te Moordrecht. Door de komst van de verbouwing in 2017 wordt door Masset Solutions de inbraak,- en de brandmeldinstallatie op het hoogst haalbare niveau vernieuwd en uitgebreid.
Brandwerende scheidingen Zwembad Hoogvliet
Brandwerende scheidingen Zwembad Hoogvliet
Voor Zwembad Hoogvliet heeft Masset Fire & Security Solutions alle brandwerende scheidingen verzorgd, hersteld en onderhouden. Alle scheidingen voldoen nu aan de wettelijke eisen. Zwembad Hoogvliet is een goed verzorgd zwembad dat naast een wedstrijdbad ook beschikt over een peuterbad en bubbelbad.
Inbraak- & brandbeveiliging nieuw restaurant Maggie Blue
Inbraak- & brandbeveiliging nieuw restaurant Maggie Blue
Alphen aan den Rijn is weer een nieuw restaurant rijker! Op één van de mooiste locaties in het centrum opent ‘Maggie Blue Bar x Kitchen’ medio juli 2017 haar deuren. Maggie Blue wil vanaf het eerste moment helemaal veilig zijn, daarom laat zij zich volledig beveiligen door Masset Solutions. Het pand is gevestigd in het NUTS gebouw en heeft een oppervlakte van 450 m2. De inbraakbeveiliging, de brandmeldinstallatie én het cameraobservatiesysteem worden geïnstalleerd door Masset Solutions.
Masset Solutions

Contact

Park Zuidbaan 546
2841MD, Moordrecht

Locaties

  • Moordrecht

    Park Zuidbaan 546
    2841MD Moordrecht

Deel dit bedrijf