Reviews (45)

Schrijf een review

Hele traject was TOP!

Tijdens het hele aankoop- en installatietraject was er optimale communicatie via What's App, ondersteund door e-mail met offerte, contract en factuur. Zeer snelle installatie, namelijk 1 dag na offerte. Compleet aanbod. Uitstekende plaatsing van de kabel vanaf het dak naar de meterkast. Vakbekwame monteurs. Goede aftersale.

Uitgevoerd op 11-08-2023

Sjaak Severijnen

Top bedrijf

Goede ervaringen met mega Solar geen opdringerig verkoop praatjes heb bij andere bedrijven dit wel meegemaakt maar bij Mega Solar gelukkig niet . Heb uiteindelijk 10 panelen nu van hun tot op heden erg tevreden mee. Zeker een aanrader om met dit bedrijf zaken te doen.

Uitgevoerd op 04-08-2023

MEGA SOLAR: AANBEVOLEN !

Het maken van een juiste keuze in leverancier/installatiebedrijf van zonnepanelen is voor menig particulier een crime. Zo ook voor ons. Achteraf kunnen we concluderen, dat wij met Mega Solar de juiste keuze hebben gemaakt. Adequate informatie op de Mega Solar website, attente adviseurs aan de telefoon en in het WhatsApp-verkeer en een overzichtelijke offerte, hebben ons zeer geholpen bij het maken van de keuze voor Mega Solar. Zorgvuldigheid in alle fasen van het proces van uitvoering – van het schouwen van het dak op locatie, het prikken van de datum van uitvoering (al heel snel) in goed overleg, de vlotte en correcte uitvoering door een team (van drie ervaren) installateurs (18 panelen, nieuwe groepenkast, aansluiting van panelen naar meterkast in een kleine zes uur) tot en met een voor een leek heldere uitleg over de installatie en assistentie bij het installeren van de app voor het monitoren van de zonne-energie door de verantwoordelijke elektricien. De verplichte aanmelding van de installatie bij energieleveren.nl wordt een fluitje van een cent doordat Mega Solar je direct de benodigde informatie toestuurt. Het is bijna vanzelfsprekend dat er een kwaliteits-evaluatiegesprek plaatsvindt na afronding van het project. Chapeau!

Uitgevoerd op 21-07-2023

Snel, keurig en geen voorschot. Betalen als alles het doet.

De titel geeft het al aan. Geen snelle verkopers aan de telefoon. Rustig te woord staan. Na accoord de plaatsing voor ons al de week erop. Top snelheid door Bilal en Ayoub op het dak aangebracht. Alles in overleg. En meedenkend. Ook nog weer alles keurig opgeruimd. Top gedaan.

Uitgevoerd op 20-07-2023

Duidelijk afspraken werd ook aan…

Duidelijk afspraken werd ook aan gehouden. De jongens Bilar en Ayoub hebben het bij mij geïnstalleerd. Hardwerkende heren met gezellig humor. Alles keurig netjes achtergelaten. En alles deed het voor dat ze weg reden. Top.

Uitgevoerd op 19-07-2023

Binnen 3 weken vakkundig geplaatst…

Binnen 3 weken vakkundig geplaatst volgens afspraak. Er waren wat problemen met het aanmelden van de Enphase omvormersdoor een storing op de server, maar dit is de volgende dag meteen opgelost nog voordat ik er zelf naar kon vragen. Aanrader dus!

Uitgevoerd op 18-07-2023

Edwin Willemsen

Wat een aanrader dit bedrijf!

Wat een aanrader dit bedrijf! Dezelfde dag een offerte, binnen 2,5 week geïnstalleerd (en had nog eerder gekund maar dat paste niet in onze agenda) en goede begeleiding en uitleg. Leidingen perfect weggewerkt en gedurende het proces zeer goed bereikbaar en achteraf nog even bellen over hoe we het proces ervaren hebben en of we nog vragen hebben. Hier kunnen veel bedrijven van leren.

Uitgevoerd op 18-07-2023

Snelle en zorgvuldige service

Snelle en zorgvuldige service. Wij hebben een moeilijk dak maar Mega Solar zag de mogelijkheid om toch een goed legplan te realiseren. Scherpe prijs, en binnen een week lag ons dak vol. Enige minpunt was dat we niet op voorhand wisten dat de Oekraïense installateurs geen NL of EN spraken. Ze hebben goed en netjes hun werk gedaan. Maar was fijn geweest om dit van te voren te weten. De Oekraïense elektricien die de volgende dag kwam om alles aan te sluiten sprak wel goed Engels en kon dus goed uitleggen hoe alles werkte.

Uitgevoerd op 15-07-2023

Mega Solar B.V.
Premium Partner
Offerte aanvragen

Waar wij voor staan:

Binnen 4 weken geplaatst
A-merken producten
Binnen 24 uur offerte op maat
Persoonlijk advies
Scherpe prijzen

Contact

Hoorn 155
2404HL, Alphen aan den Rijn

Deel dit bedrijf