Reviews (2)

Schrijf een review

Lineke

Vloer leggen of vervangen

Communicatief erg moeizaam, aardig!

Meneer Vloer heeft in 2019 twee werkzaamheden bij ons gecoördineerd. Zowel de aanleg van de vloerverwarming als het leggen van de PVC.
We hebben verschillende problemen met de PVC vloer gehad, waarbij wel voortdurend meegedacht werd, maar wel traag in communicatie, maar nu er wéér problemen zijn (er gaan planken tegen elkaar omhoog staan) hebben we geen vertrouwen meer in deze vloer. We hebben nog steeds niet ons schilderwerk kunnen doen, omdat iedere keer alles leeggehaald moet worden. Dus hebben we een nieuwe vloer gevraagd, maar niet gekregen! Desondanks nemen we een nieuwe vloer, maar nu bij een ander bedrijf, dus eerst weer alles leeg, vloer verwijderen, egaliseren (vermoeden is, dat de egalisatielaag te dun is) en opnieuw leggen. Meneer Vloer wil niet vrijwillig compenseren, maar we nemen eventueel deze kosten (ruim €4000,-) voor lief. Dus geen aanrader.

Uitgevoerd op 20-08-2019

Jeff

Vloerverwarming installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden over Meneer Vloer

Omdat wij onze bestaande vloer wilden voorzien van vloerverwarming en een nieuwe PVC- (visgraat) vloer zijn wij uitgekomen bij Meneer Vloer. Dimitri (Meneer Vloer) heeft vanaf het kennismakingsgesprek tot aan de aflevering het proces begeleid en, daar waar extra handjes nodig waren, geholpen. Wij zijn zeer tevreden over hoe Dimitri het proces professioneel heeft aangepakt en daar waar nodig direct voor oplossingen heeft gezorgd. Hij komt zijn afspraken na. Je renovatie is zeer zeker in goede handen bij hem. Het eind resultaat is schitterend!

Uitgevoerd op 07-04-2021

Meneervloer.nl
Offerte aanvragen

Meer over

Locaties

  • Helmond

    Meienvoort 36
    5706HK Helmond

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij Meneervloer.nl

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met Meneervloer.nl door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten