Reviews (6)

Mike

Kozijnen plaatsen of vervangen

Slechte ervaringen

Tot 2x toe zaken gedaan met deze fa en tot 2x toe een bult ellende, en elke keer maar opnieuw beloftes met we lossen het op en nog meer van die bla bla onzin

Uitgevoerd op 01-02-2023

Patricia en Nicolette

Kozijnen plaatsen of vervangen

Werken nauwkeurig.

Mm kozijn is heeft afgelopen week al onze kozijnen vervangen en we zijn zeer tevreden. Houden zich aan de afspraken en vriendelijke mannen die bij ons gewetkt hebben denken goed mee. Als je een mail stuurt wordt er ook gelijk gereageert. Wij bevelen mn kozijn zeker aan.

Bedankt voor de goede service qua verkoop, plaatsen.

Uitgevoerd op 09-06-2021

Wendy

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

MN Kozijn is een aanrader.

MN Kozijn vestiging Uden heeft voor ons de totale vervanging van alle oude houten kozijnen bij ons thuis uitgevoerd, inclusief het vervangen van de voordeur, de achterdeur, het zolderraam, de houten gevelbekleding en de raamdorpels.

Voor wat betreft de nieuwe deuren en kozijnen hebben we voor kunststof gekozen met een mooie houtnerfstructuur van Profel. De gevelbekleding is in een soortgelijke kleur en structuur uitgevoerd en is van het fabrikaat Keralit.

Wij zijn dik tevreden met het resultaat! Alles is zeer netjes geplaatst en afgewerkt. Ons huis, gebouwd begin jaren 70, is binnen een week getransformeerd naar een nieuwbouwwoning, zo lijkt het!

We hebben vooral op gevoel gekozen voor MN. In het voortraject werd er echt de tijd genomen voor ons en werd er goed geluisterd naar onze wensen. Maar ook nadat het ontwerp in principe definitief was waren ze flexibel als wij vroegen of we bepaalde details nog konden aanpassen.

Voor wat betreft de levertijd hadden wij gevraagd of het voor onze vakantie nog geplaatst kon worden. MN heeft alles op alles gezet om dat te kunnen regelen, wat uiteindelijk ook gelukt is!

De monteurs die het bij ons geplaatst hebben werken hard en weten waar ze mee bezig zijn. Oude materialen voeren ze netjes af en ze zorgen ervoor dat uiteindelijk alles mooi is afgewerkt.

Na oplevering waren er nog een paar restpunten maar die zijn binnen redelijke termijn goed opgelost. MN stopt niet totdat de klant 100% tevreden is.

Al met al kijken we terug op een drukke maar fijne periode, welke is afgesloten met een geweldig resultaat: wij zijn heel blij met ons “nieuwe” huis en kunnen en willen MN Kozijn van harte aanraden!

Uitgevoerd op 15-06-18

Henk

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Goed werk, goed advies!

Al enige jaren geleden door Marco ons huis laten voorzien van dak kapellen en alle kozijnen /deuren en schuifpui door zijn mensen laten plaatsen. Super nog dagelijks plezier van Kan MN kozijn een ieder aanbevelen.

Uitgevoerd op 04-04-11

Ria

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

TOP!

Het eerste deel van onze pui is door super vakmensen geplaatst! Wij zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat en niet in de laatste plaats over de flexibiliteit en oplossingsgerichtheid tijdens de drukste periode van het jaar.

Uitgevoerd op 04-04-18

Corn

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

super tevreden

Nieuwe kozijnen plaatsen kunnen meerderen partijen maar het meedenken en de mooie afwerking van MN kozijn zijn uitzonderlijk goed.

Uitgevoerd op 19-04-17

Contact

het Zand 29A
5831HG, Boxmeer

Locaties

  • Boxmeer

    het Zand 29a
    5831HG Boxmeer
MN Kozijn Boxmeer

Deel dit bedrijf