Reviews (40)

mw Bisschop

Aanbevolen door klant

Muur doorbreken woonkamer/keuken

Uitgevoerd op 04-09-2023

Aanbevolen door klant

Doorbraak maken in draagmuur tussen woonkamer en keuken.

Uitgevoerd op 30-05-2022

Aanbevolen door klant

Glad stucwerk

Ik was wat twijfelachtig of het stuken van een slaapkamermuurtje een voldoende interessante klus zou zijn. Na het maken van afspraken over tijdstip, prijs en verwachtingen werd ik een paar dagen vooraf nog ff gebeld om de afspraken te checken. Op de afgesproken dag verscheen om 8.10 de stukadoor. Ik had me voorbereid op veel stof etc. Dat is me enorm mee gevallen. Hij heeft vooraf overal stucloper aangebracht en werkte heel secuur en hield veel rekening met mijn huis/trap/vloerbedekkingen. Heel mooi glad stucwerk > vakmanschap. Ik ben dik dik tevreden!

Uitgevoerd op 24-01-2022

Aanbevolen door klant

velux dakraam plaatsen

Uitgevoerd op 19-01-2022

Aanbevolen door klant

Betegelen van vloer en wanden toilet

Uitgevoerd op 23-11-2021

Aanbevolen door klant

Draagmuur verwijderen

Goed contact, neemt de tijd en de klus is goed uitgevoerd. Aanrader!

Uitgevoerd op 22-11-2021

Aanbevolen door klant

Binnenwanden stucen en plafonds wit schilderen

Comunicatie was goed en mocht ik ergens toch niet te vreden mee zijn werd het zo opgelost en ik ben niet de makkelijkste.
Als ik zijn werk moet beoordelen in grote lijnen dan heb ik zeker een goeie keuze gemaakt om met deze bedrijf in zee te gaan.
Nadat hij klaar was bij de afwerking had ik nog paar pintjes hier en daar wat heel erg normaal is maar dat is direct opgelost en uit eindelijk perfect werk geleverd voor goedkoop.

Uitgevoerd op 22-09-2021

Aanbevolen door klant

30m2 stucen op zolder

Hele goede vakman, alles verliep vlotjes in de communicatie en ook de afwerking ben ik zeer tevreden over! Hij werkt vlot en super netjes. Echt een aanrader.

Uitgevoerd op 03-08-2021