Reviews (14)

Alfred

Aanbevolen door klant

Renoveren badkamer & toilet

Uitgevoerd op 29-04-2022

W Hamstra

Badkamerkranen set vernieuwen

Uitgevoerd op 03-11-2021

Ap van Dam

Aanbevolen door klant

keukenvloer betegelen 20m²

Uitgevoerd op 02-08-2021

Aanbevolen door klant

Installatie zweeftoilet, aansluiting maken voor wasmachine en tegelwerk

Ondanks de taalbarrière met de vakmannen verliep et contact heel plezierig. De vakmannen verstonden hun vak meer dan uitstekend en waren van vele markten thuis. Ze werkte alles netjes af en elk verzoek werd serieus uitgevoerd en kwamen met suggesties voor verbeteringen. Kortom een aanrader voor elke klus.

Uitgevoerd op 07-07-2021

Aanbevolen door klant

Renovatie toalet en badkamer

Beneden het toilet en de badkamer boven helemaal gerenoveerd. 3 Aanbieders gevonden via internet. De keuze viel op Marcin, hij was duidelijk en precies, kwam zijn afspraken na, deed een redelijk aanbod en liet meteen foto"s zien van zijn werk, dat zegt meer dan woorden. Meestal werkt hij alleen, soms met een dame en soms werden ze afgewisseld door 2 heren die door hem werden ingehuurd. Deze heren waren ook netjes en prettig in de omgang, heel rustig. In verband met Corona moest alles heel duidelijk afgestemd worden maar dat verliep heel goed. Hij wil alleen met goede materialen werken. Wij hebben zelf gekozen voor de leverancier Maxaro en dat met Marcin overlegd. Hij heeft echt zijn best gedaan en is trots op zijn werk. Is ondernemend en prettig in de omgang. We hebben Pools en Nederlands uitgewisseld, dat was wel grappig want ik wilde graag Pools leren. Marcin is op TV geweest in het programma Holland van Boven en er is een filmpje gemaakt over het werk dat hij bij mij heeft gedaan.

Uitgevoerd op 02-03-2021

Aanbevolen door klant

Keuken wand betegeld

Nou ze zijn toen met 2 man geweest, de een heeft de tegels gesneden en de ander plaatste het. Ik ben suuuper tevreden! Heel goed vakwerk! Ik heb ze bij anderen aanbevolen. Ik ga ze binnenkort zelfs nog een keer bellen voor een klus!

Uitgevoerd op 26-02-2021

Malgorzata

Aanbevolen door klant

Verven en tegelwerk in de keuken

Wat ik kan zeggen is dat het echt mooi is gedaan, ik ben erg blij. Marcin heeft alles ook erg netjes en schoon achtergelaten. Dit is een 100% professioneel bedrijf.

Uitgevoerd op 26-02-2021

Kamila

Aanbevolen door klant

Schilderwerk, stukwerk, tegelwerk

Marcin heeft veel voor mij gedaan. Ik heb een oud huis gekregen en dat moest worden gerenoveerd. Er moest best veel gebeuren, het balkenplafond schuren, schilderen, stukwerk, tegelwerk. Hij was bij het bedrijf van mijn vriend aan het werk en zo kwamen we aan de praat. Ik wist niet goed hoe ik aan een betrouwbare vakman moest komen en toen bleek Marcin mij te kunnen helpen. Levert de spullen en als ik iets speciaals wil geeft hij advies waar ik dat kan vinden. Het is zo goed als klaar en hij is echt een geschenk uit de hemel. Van mij krijgt hij een 10 voor het resultaat.

Uitgevoerd op 22-02-2021