Loading...

Over NELO Dakwerken B.V.

Een dakdekkersbedrijf met vakmanschap
Al onze dakdekkers hebben passie, ruime ervaring, zijn opgeleid en gecertificeerd. Hierdoor zijn we al 20 jaar een kwalitatief sterk dakdekkersbedrijf. Daarnaast stoppen wij niet totdat we een klant volledig tevreden achterlaten. Daarom kunnen wij voor ieder type dakwerk u van dienst zijn, zelfs bij spoed. Bovendien hanteren wij een eerlijk tarief, waardoor we een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding leveren. Dit alles tezamen maakt ons dakdekkersbedrijf een meer dan geschikte partner! Wilt u meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. Wij helpen u graag verder!

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2022
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
11-15
medewerkers
Sinds 2018
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 15% aan consumenten

Reviews (4)

Aanbevolen door klant

Zinken mastgoot vervangen 16 mtr.

Ik ben zeer tevreden. Echte vakmensen. Zeer klantvriendelijk. Aanrader.

Uitgevoerd op 24-08-2021

Aanbevolen door klant

Installeren van een RVS kachelpijp

Er is door NELO een dubbelwandige pijp voor de open haard op het dak gezet en dat is keurig gedaan tegen een goede prijs. Snelle reactie en goed bereikbaar. We hadden ook een offerte gevraagd voor het vernieuwen van de dakgoot. Die hadden we al eens laten verzinken en dat bleek dus niet nodig te zijn. Dat werd eerlijk gezegd in plaatst van daar een slaatje uit te willen slaan.

Uitgevoerd op 14-05-2021

Aanbevolen door klant

Plat dak en dakkapel overlaagd

Plat dak van ca. 70 m2 en dakkapel van ca. 6 m2 waren aan nieuwe dakbedekking toe. Via internet heb ik een stuk of 5 offertes gekregen. Bij NELO had ik een goed gevoel, ze kwamen kijken, kwamen professioneel over en de prijs lag ongeveer in het midden. Binnen 1 week konden ze aan de slag. 3 Dagen werk met 2 man en het ligt er perfect op, je kunt merken dat ze vakkundig zijn. Prettige mensen die hard werken. Mijn achterbuurman vond het er heel goed uitzien. Hij had ook een dakdekker nodig dus heb ik hun kaartje gegeven.

Uitgevoerd op 03-05-2021

Aanbevolen door klant

Vernrieuwen van onderlaag en toplaag inclusief dak trim

Grote dakkapel voorzien van een nieuw dak. Meerdere aanbiedingen gekregen via internet en de prijzen lagen dicht bij elkaar maar dit bedrijf kwam meteen betrouwbaar over en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Keurig gewerkt en alles netjes afgevoerd en opgeruimd.

Uitgevoerd op 23-04-2021

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij NELO Dakwerken B.V.