Reviews (8)

Schrijf een review

Sonja

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goed

Gebeld met bedrijf werd goed geholpen duidelijk
Aan te raden bij andere mensen

Uitgevoerd op 28-05-2020

Eric

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Kwaliteit en perfectie

Van begin tot einde goed begeleid. Goede en heldere communicatie, vriendelijk en meedenkend gedurende het hele proces.

De installatie ging netjes, snel en professioneel.

Ook hier duidelijke uitleg en goede communicatie.

Het eindresultaat is boven verwachting!

Laat de zon nu maar schijnen.

Uitgevoerd op 12-06-2020

Jack

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Professioneel en zeer behulpzaam

De samenwerking met Niyata voor de offerte verliep goed, hoewel we vaak weer nieuwe vragen hadden. Ook de installatie verliep naar wens, incl. de diverse elektrische leiding die door de koof binnenshuis moesten lopen wat best een lastige klus was. Bij het plaatsen van de steiger in de voortuin is zorgvuldig omgegaan met de beplanting zodat er niets is kapot getrapt, en nauwelijks wat takjes zijn gebroken. Dat was lastig maar is goed gegaan.

Uitgevoerd op 10-07-2020

Robbert

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Mijn buurman (ook tevreden klant van NIYATA) stuurde mij de website en contactgegevens door.

Na de dakcheck op de website van NIYATA werd er contact opgenomen door Lars.

Lars nam echt de tijd voor uitleg en een duidelijke offerte. Alle afspraken werden nagekomen en bereikbaarheid voor als ik vragen had was goed.

De monteurs van vandaag waren zeer vriendelijk, vak bekwaam en alles was zeer snel voor elkaar. Een echte aanrader!

Uitgevoerd op 11-11-2020

Lisette

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Deskundig en betrouwbaar

Mijn ervaring met NIYATA is zeer goed geweest. Intussen liggen er 16 panelen op mijn dak te shinen! Er moet nog één klein dingetje aangepast worden, maar daar gaan we zeker ook tevreden over worden.
Ik zou het werk en de contacten met NIYATA omschrijven als snel, deskundig, betrouwbaar en supervriendelijk.

Voor de tweede batch ga ik zeker weer naar NIYATA.

Uitgevoerd op 16-12-2020

Jeroen

Zonnepanelen installeren (particulier)
Aanbevolen door klant

Net werk af willen leveren

Toen bleek dat de klus toch niet in 1 dag ging lukken gaven ze aan dat ze het graag netjes wilden afronden en hiervoor terugkwamen (dit maak je ook anders mee..). Ook het trekken van een paar extra kabels was geen probleem. Al met al een erg fijne samenwerking en de installatie is netjes gedaan!

Uitgevoerd op 19-09-2020

Anissa

Zonnepanelen installeren (particulier)
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

In februari zijn er door het installatieteam van NIYATA 14 zonnepanelen geplaatst. Vakkundig en veilig gewerkt! Top, dankjewel.

Uitgevoerd op 27-02-19

Nikita

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goed geholpen.

Erg klantvriendelijke en vakkundig. Dankjewel voor de installatie en uitleg over werking!

Uitgevoerd op 25-03-19

Niyata Energy
Offerte aanvragen

Locaties

  • Vianen

    Lange Dreef 10
    4131NH Vianen
Niyata Energy

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij Niyata Energy

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met Niyata Energy door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten