Reviews (6)

Schrijf een review

Chris

Kozijnen plaatsen of vervangen

Professioneel, vlot en behulpzaam

Wij hebben het hele huis laten voorzien van nieuwe keralit gevelbekleding en alle kozijnen laten vervangen. Een vrij uitgebreide klus.
Het hele traject hebben wij als zeer prettig ervaren. Lukas zelf maar ook zijn medewerkers waren zeer professioneel en werkten vlot, netjes en volgens afspraak. Waren daarnaast zeer behulpzaam bij het oplossen van onverwachte uitdagingen.

Ik herken Numaga dan ook niet in de beschrijving van de negatieve comments hier. Wel is het opvallend dat al die comments in bedroevend slecht Nederlands zijn geschreven.

Al met al; niets dan lof voor Numaga!

Uitgevoerd op 29-08-2015

Mindaugas

Kozijnen plaatsen of vervangen

LIARS AND THIEVES!

The owner of this company Lukas Bakx is a liar and a thief. Made a contract with them for windows in november 2020. Next day they were already calling me and asking when i will do the deposit op 35% and if i could hurry up. They were suposed to finish work in february 15. Up to delivery date did not here anything from them. Ofcourse they did not came. Then after endless calls they promised to come 19 april. Ofcourse they did not came. Then i stopped the contract and asked for my deposit back. And they told me that i will not get any money back. The owner of the company Lukas Bakx thretened me to trow in the canal for a swim if he sees me again. Now i have to spend more of my money and time to get my money back... Please be careful with this company and especially Lukas Bakx!

Uitgevoerd op 15-02-2021

Diana

Kozijnen plaatsen of vervangen

Heel erg slecht. Pas op oplichter.

Pas op mensen, Lukas Bakx is een oplichter.
Wij hebben een contract getekend dat hij komt 15 februari kozijnen bij ons plaatsen.
Wij hebben contract met hem voor 10000€ voor kozijnen. Hij heeft ons aanbetaling gevraagd en wij hebben aan hem eerst 3500€ betaald.
In February hij zegt tegen ons dat hij hebt problemen met fabriek en in plaats van 15 februari hij komt 2 weken later. Na 2 weken heeft hij gezegd dat dat word nu in 19 april. Op 19 april hij zegt dat alles is goed, alles gaat met hun plan en kozijnen zijn al binnen maar hij komt 2 weken later. Na deze 2 weken wij horen niks. Wij hebben ons geld gewoon terug gevraagd waar wij horen dat hij wil niet ons terug betalen.
Pas op mensen. Dit is een echt oplichter. Hij praat heel netjes tot hij krijgt geld.

Uitgevoerd op 15-02-2021

Mike

Kozijnen plaatsen of vervangen

ZEER ZEER SLECHTE ERVARING

Beste mensen ga aub nooit met Lucas baxk in zee het is een man die nooit zijn afspraken na komt heb via via gehoord dat die meerdere mensen heeft opgelicht en meerdere zaken tegen hem lopen zelfs zijn oude collega's zijn niet te spreken over hem
En de positieve reviews heeft hij zelf laten plaatsen
Hij zou en maand geleden en kozijn voor me plaatsen elke week belt die dat de kozijn niet klaar is heb rechts streeks de fabriekant gebelt en het bleek dat hij veelste laat was met het bestellen ervan

Kort gezegt en oplichter die nooit zijn afspraken na komt hij is zelfs via zijn verzekering eruit gegooid omdat hij de boel oplichte op zijn opstal verzekering
Waren zijn eigen woorden

Uitgevoerd op 13-03-2021

Juul

Kozijnen bijstellen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Het bedrijf reageerde snel en goed

Goed advies, nam de tijd, professioneel

Uitgevoerd op 02-12-2019

Johan

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Pittig woningrenovatie project uitgevoerd deze zomer met 8 stuks kozijnen en 1 deur vervangen door kunststof raam/kozijn van Numaga. Draai/kiep en vaste ramen, deels incl. rolluiken. Kozijnen in dakkapel ook vervangen.
Merk kozijn Schüco / type CT70 (verbindingen maken dat het op Nederlandse houtverbinding lijkt) zijn mooi en met ROTO hang & sluitwerk en HR++ glas gewoon bewezen goed. Maar andere aanbieders zullen ook wel goede producten hebben. Ben echt positief over het eindresultaat en over het verlopen van het proces. Betreft renovatie en dan kom je af en toe iets onverwachts tegen maar in goed overleg zijn technisch en qua planning prima oplossingen bepaald. Ik hoor dit jaar niet anders dan dat door tekort aan ervaren personeel veel bouwrenovatie projecten moeizaam en teleurstellend verlopen. Ik ben echter tevreden, de ervaring van Lukas Bakx en zijn monteurs maken dat ik de volgende keer weer voor hen kies.

Uitgevoerd op 23-10-2019

Numaga Kozijnen
Offerte aanvragen

Locaties

  • Nijmegen

    Kerkenbos 1313
    6546BG Nijmegen

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij Numaga Kozijnen

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met Numaga Kozijnen door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten