Loading...

Over Off The Grid B.V.

Off the grid B.V. is een gespecialiseerd bedrijf dat zich bezighoudt met het realiseren van duurzame projecten voor de zakelijke en particuliere markt. We zijn specialist op het gebied van duurzame, innovatieve oplossingen. Denk hierbij aan; zonnepanelen, warmtepompen, LED-verlichting, energie-audit en de levering van Elektra en Gas. Wij werken uitsluitend met de beste producenten en leveranciers in de markt. Door verschillende specialisaties te bundelen zijn wij in staat om onze klanten te voorzien van het beste advies en volledig te ontzorgen.

Kenmerken

1.300+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (2)

Schrijf een review

Arie

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Snelle levering uitstekende service

Vooraf was er een schouwing waarna een goed advies gegeven werd. Er werd snel geleverd en alles werd keurig geïnstalleerd waarna ook een goede uitleg werd gegeven over de app waarmee we alle opbrengsten kunnen volgen. De monteurs waren vakbekwaam en vriendelijk. De ondersteuning vanuit het bedrijf bij vragen is steeds heel degelijk en professioneel. Ze willen goed werk leveren en stellen daartoe alles in het werk. Het is, op alle fronten, een waardevolle investering geweest.
Meer dan supertevreden dus!

Uitgevoerd op 09-09-2020

Jan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Kortom zeer tevreden.

Prima en duidelijk advies. Bezoek aan huis op prijs gesteld. Goede begeleiding bij de afhandeling, zoals met de belastingdienst. Keurige plaatsing en dito afwerking van het geheel.

Uitgevoerd op 16-08-18

Vraag offerte aan bij Off The Grid B.V.