Loading...

Over Opti-Cool airco systemen

Wij maken graag met u een afspraak bij u thuis om uw wensen inzake het klimaat in uw woning te bespreken. Wij nemen de tijd om u te voorzien van een gedegen advies op maat. Doordat wij ter plaatse zijn kunnen wij optimaal beoordelen wat u precies nodig heeft. Zo krijgt u altijd het juiste advies voor de beste prijs. Doordat Opti-Cool leverancier is van Mitsubishi, Daikin, LG, Maxicool en Tosot hebben wij altijd voldoende keuzemogelijkheden voor u en kunnen wij altijd een systeem aanbieden dat voldoet aan uw verwachtingen, geschikt is voor uw situatie en tevens past binnen uw budget!

Wij installeren airco systemen in het hele land, waarbij u ons met name tegenkomt in de omgeving van Arnhem, Boxmeer, Nijmegen, Venlo, Eindhoven, Veenendaal en Den Bosch. Echter, wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg, dus waar u ook vandaan komt, wij komen graag naar u toe!

Opti-Cool onderscheidt zich met dit persoonlijke, vrijblijvende gesprek. Waar collega’s al een offerte uitbrengen aan de telefoon; komen wij echt bij uw langs. Wij luisteren niet alleen naar uw wensen op het gebied van functionaliteit en budget, maar beoordelen ook de situatie. Zo kijken we naar de meterkast; beschikt die wel over voldoende capaciteit? Gaat het om een bouwkundige ingreep en dient er dus wellicht toestemming van de gemeente komen? Hoe zit het met de ruimte voor zowel de binnen- als de buitenunit? Alles nemen we onder de loep. Alleen zo kunnen we tot een goed voorstel komen, waarbij u het juiste systeem krijgt voor een scherpe prijs.

Kenmerken

100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2018
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 2014
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

5 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Review (1)

Schrijf een review

Rene

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

top service

ondanks hun drukte tijdens de extreme temperaturen goed geholpen door monteur Marcel,,,thnx

Uitgevoerd op 18-08-2020