Foto's (8)

Camerasysteem vrijstaande woning
Camerasysteem vrijstaande woning
Soms vraagt de situatie om een "andere" aanpak. Meestal werk je vanaf het object (woonhuis of bedrijfspand) met camera's aan de gevel langs het gebouw kijkend, maar bij dit project was dat om 2 redenen niet gewenst. Rede 1: De klant vind het niet mooi aan zijn mooie woonhuis (inderdaad een mooi huis) Rede 2: Het mooie huis heeft ook een mooi stuk grond die ook in beeld gebracht moest worden. In deze opzet is gekozen voor een iets opvallendere methode zodat er tevens een preventieve uitstraling als bijkomend effect is. (voorkomen is beter dan genezen). De "bullet-camera's" vallen meer op dan de doorgaans "dome-camera's" die geplaatst worden omdat die net iets subtieler zijn. Tevens zijn de palen, waar de camera's op gemonteerd zijn, ook voorzien van LED verlichting met bewegingsdetectie waardoor er alleen in een situatie waar er beweging is verlichting aanspringt en er dus niet onnodig het terrein word verlicht. In een normale nachtsituatie heb je daardoor een prachtig scherp zwart/wit beeld door de infrarood verlichting en wanneer er echt iemand loopt dat springen de LED lampen aan en is er een kleurenbeeld.
Vervangen camerasysteem
Vervangen camerasysteem
Nadat het "doe-het-zelf" draadloze camerasysteem niet meer voldeed, heeft deze klant gekozen voor een professionele oplossing en besloot een bekabeld camerasysteem te laten installeren door een specialist. Met het uiteindelijke resultaat is de klant enorm tevreden en het gevoel van veiligheid is hierdoor weer enorm toegenomen. Het gaat hier om camera's met een beeldkwaliteit van 4MP wat gelijk staat aan 2x Full-HD en ook in de nacht leveren deze camera's een super beeld dankzij het infrarood.
Beveiligen van nieuwbouwwoning op dag van oplevering
Beveiligen van nieuwbouwwoning op dag van oplevering
Nadat er tijdens de bouw al enkele malen was ingebroken in woningen van deze nieuwbouwwijk in Klein-Zundert, wilde de kersverse eigenaren geen risico lopen en vanaf het moment dat ze de sleutel krijgen hun nieuwe huis beveiligd hebben. Terwijl de bewoners nog met de aannemer door het huis lopen en bezig zijn met de oplevering wordt er al hard gewerkt aan het realiseren van de beveiliging zodat vanaf de eerste nacht de eigenaren niet wakker hoeven te liggen omdat ze bang zijn dat er ingebroken gaat worden. Het komt gelukkig vaak voor dat mensen het besef hebben dat voorkomen beter is dan genezen en niet afwachten tot er daadwerkelijk ingebroken is, natuurlijk kunnen we dan ook veel betekenen maar dat had voorkomen kunnen worden.
Tevreden klanten
Tevreden klanten
Wanneer mensen op zoek gaan naar een goed beveiligingsbedrijf weten ze vaak niet waar ze moeten zoeken. Natuurlijk kun je ons direct benaderen maar niet iedereen weet ons nog te vinden. Solvari Nederland voorziet ParZa Beveiliging van kwalitatief goede leads en daar zijn al vele tevreden klanten uit voortgekomen. Het is leuk om te mogen ervaren dat klanten ParZa Beveiliging beoordelen met een 9.4
Wit op Wit
Wit op Wit
Wat wit is moet wit blijven! Witte camera's passen bijna overal eigenlijk wel, op een wit huis staan ze toch net iets mooier ;-) De meterkast van deze woning was niet zo heel groot groot, het zou net passen om de recorder er in kwijt te kunnen maar dat zou toch wel erg krap worden. In dit geval is er gekozen voor een locatie op de eerste etage waar hij mooi verdekt achter een bureau verscholen kon worden en waardoor we eenvoudig de kabels konden aanleggen voor de camera's. 1 Kabel moest nog wel naar de meterkast getrokken worden ... die voor de koppeling met het internet ... Je wilt immers wel op je smartphone zowel live als de opgenomen beelden kunnen bekijken toch?!
doe-het-zelf of liever professioneel?
doe-het-zelf of liever professioneel?
Gaan we voor een doe-het-zelf alarmsysteem of laten we ons beveiligen door een specialist? … Die vraag stellen veel mensen zich af voordat er uiteindelijk een keus word gemaakt. Dat is ook logisch, er is heel veel te koop en voor een gemiddelde woning is men zo’n 300 - 500 euro kwijt voor een doe-het-zelf systeem en zo’n 1200 - 1500 euro voor een professioneel systeem geïnstalleerd door een specialist. Verdiend die specialist er dan zoveel aan? … Nee! Natuurlijk zit er in dat bedrag een stukje vergoeding voor het installeren van uw beveiliging maar u krijgt er vooral een betrouwbaar kwaliteitsproduct voor terug waar u op kunt vertrouwen. Misschien word er wel nooit ingebroken, maar als het dan toch gebeurt wilt u er toch wel zeker van zijn dat uw beveiliging ook echt zijn werk doet! Toch? Zo ook de familie waar ik afgelopen vrijdag een alarmsysteem in hun pas opgeleverde nieuwbouwwoning mocht installeren. Enkele weken geleden heb ik hun voorzien van een vrijblijvend en persoonlijk beveiligingsadvies waarin in aan de hand van een demokoffer met werkend alarmsysteem een demonstratie heb gegeven van welke mogelijkheden er zijn. Tijdens dat adviesgesprek zijn we samen tot een passende oplossing gekomen waarin rekening is gehouden met hun wensen en mijn adviezen als specialist. Gelukkig zijn zij gegaan voor de professionele oplossing en is hun kersverse woning vanaf nu dus ook op een goede manier beveiligd. Hieronder treft u een kleine impressie van hetgeen dat geïnstalleerd is. Hierbij is gekozen voor de luxere, RVS uitgevoerde, buitensirene die in veel gevallen een mooiere uitstraling heeft. De tijd dat u een analoge telefoonlijn voor uw alarmsysteem had is al weer enige jaren achter ons. Via de vaste internetverbinding heeft u een constante (en gecontroleerde) verbinding met de meldkamer en zien zij binnen 1 á 2 seconden dat er een calamiteit in uw woonhuis aan de gang is. Om er zeker van te zijn dat deze melding ook binnen komt als uw modem het niet doet (denk aan een stroomstoring waarbij de modem het niet doet) zit er standaard ook een SIM-kaart in het systeem die via het GSM-/GPRS netwerk een back-up verbinding heeft met de meldkamer. Uiteraard kunt u d.m.v. een gratis app uw alarmsysteem ook afstand bedienen. Nogmaals, het gaat hier om een kleine impressie van de installatie, bent u ook benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neemt u gerust contact met mij op of maak een afspraak via de website voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u op locatie.
Compleet beveiligd...
Compleet beveiligd...
Compleet beveiligd... Deze week mooi project mogen realiseren in een vrijstaande woning waar nu een camerasysteem, alarmsysteem en intercomsysteem de bewoners een veilig(er) gevoel geeft. Het intercomsysteem is gekoppeld met de elektronische toegangspoort en het geheel is (via een beveiligde app) te bedienen via het internet. Hierdoor kunnen de bewoners niet alleen binnen in huis op een mooi touchscreen zien wie er voor de poort staat maar kunnen zij dit ook op hun smartphone overal ter wereld en kunnen, indien gewenst, de toegangspoort hiermee bedienen. De buitenpost is in deze situatie uitgevoerd uitgevoerd d.m.v.een vandaalbestendige variant die gemonteerd is op een RVS afdekplaat. Het intercomsysteem is leverbaar in verschillende binnen- en buitenposten. Voor het alarmsysteem zijn verschillende secties gerealiseerd waardoor zij op een zeer eenvoudige wijze de woning volledig of gedeeltelijk kunnen schakelen waardoor het dus mogelijk is om bijvoorbeeld alle deuren en ramen alvast te beveiligen wanneer u binnen in huis rondloopt (denk aan 's avonds en/of 's nachts) en als u niet thuis bent de bewegingsmelders in een volledige schakeling mee doen met de beveiliging. Uiteraard kunnen zowel het alarmsysteem als het camerasysteem ook d.m.v. de beveiligde app bediend worden!!!
Project van 11 camera’s in een appartementencomplex
Project van 11 camera’s in een appartementencomplex
Project van 11 camera’s in een appartementencomplex waarin camera’s zijn geplaatst in de entree, trappenhuis, binnenplaats, garage, containeropslag en toegangspoort. De camerabeelden kunnen d.m.v. een monitor bekeken worden en indien nodig veilig gesteld worden voor de politie. Door het laten installeren van een camerasysteem is er weer een stukje veilig gevoel bij de bewoners gecreëerd.
ParZa Beveiliging
Offerte aanvragen

Contact

Spoorwiel 3
4942BT, Raamsdonksveer

Locaties

  • Raamsdonksveer

    Rubensstraat 10
    4941ZE Raamsdonksveer
ParZa Beveiliging

Deel dit bedrijf