Loading...

Over Perfect Dakkapellen

Perfect Dakkapellen B.V. is gespecialiseerd in maatwerk dakkapellen. De mogelijkheden met maatwerk dakkapellen zijn dan ook eindeloos. Graag adviseren wij u tijdens een vrijblijvend adviesgesprek wat in uw situatie de mooiste en beste oplossing zou zijn.

Wij leveren dakkapellen in hout, houtlook, kunststof en polyester. Onze kunststof dakkapellen hebben standaard een polyester overstek, dit geeft een mooi en exclusief uiterlijk en is er in verschillende stijlen. De voordelen van een ‘Perfect Dakkapel’:

* Géén aanbetaling, u kunt betalen op de dag van plaatsing
* Wij kunnen de vergunning voor u verzorgen
* De overstek is gemaakt van onderhoudsvrij composiet polyester voor een exclusief uiterlijk;
* Onze dakkapellen zijn naadloos, waardoor er minder kans is op lekkages is en een mooi uiterlijk geeft;
* Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en realiseren een isolatiewaarde volgens het nieuwe bouwbesluit
(zijwangen RC waarde 4.5 en dak RC waarde 6.0);

Kenmerken

4.300+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (3)

Helga

Dakkapel

Perfect Dakkapellen

Zeer slechte communicatie.

Dit bedrijf zou vrijdag 3 december 2 dakkapellen bij ons plaatsen. Donderdagavond kreeg ik per mail te horen dat er geen ramen meegeleverd zouden worden, deze waren niet geleverd. Ze zouden binnen 3 weken geplaatst worden. Nadat ik een paar keer zelf heb gebeld (Dakkapellen verzuimde de afspraak om terug te bellen) werden ze uiteindelijk 11 januari geplaatst. Intussen hadden we al een lekkage, deze hebben ze toen meteen verholpen, dachten wij. Na een flinke regenval blijkt het dakkapel weer te lekken. Dit bedrijf is bijzonder klantonvriendelijk, houdt zich niet aan gemaakte afspraken en het probleem wordt niet of pas na lange tijd opgelost.

Uitgevoerd op 03-12-2021

Tessa

Dakkapel

Perfect Dakkapellen

Maakt fouten en lost niets op

Dit bedrijf heeft onlangs bij ons een dakkapel geplaatst en daarbij is niet aan de afspraken gehouden. De afmeting van de dakkapel is niet conform afspraak, een steunbalk is scheef geplaatst en het raamkozijn is op de verkeerde plek geplaatst. We hebben hierover contact met het bedrijf opgenomen maar zij nemen geen verantwoordelijkheid voor hun fouten en zijn niet bereid om het op te lossen. Zij adviseerden ons zelfs nog om maar een goede timmerman in te schakelen om de mankementen weg te werken. Schandalig. Aangezien het een dakkapel van ruim 10.000 euro betreft, hadden wij meer vakbekwaamheid en bereidwilligheid verwacht.

Uitgevoerd op 26-01-2021

Binu

Dakkapel

Perfect Dakkapellen

Aanbevolen door klant

Professional n good quality product

Work was carried out as planned, seamlesss during the engagement , on the day of replacement and wor

Uitgevoerd op 05-11-2020

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Perfect Dakkapellen