Loading...

Over Pluimers Isolatie

Pluimers Isolatie is sinds de acute vraag naar energiebesparende maatregelen vanwege de oliecrisis in 1973 een grote speler op de markt van isolatie en inmiddels Europees marktleider. Onder het motto “De heren die beter isoleren” isoleren we huizen, gebouwen, stadions, stallen, opslagtanks, schepen en tal van andere objecten. Dit doen wij met speciaal door ons geselecteerd isolatiematerialen die voldoen aan de juiste technische eisen. Zo kan Pluimers elke constructie (vloer, spouw, gevel, dak) isoleren en desgewenst afwerken met een coating. Onze organisatie is compact en flexibel. Afspraken worden centraal ingepland en de kwaliteit volgen en bewaken we op afstand. Tevens mag ons offertesysteem gerust revolutionair worden genoemd. We garanderen snelle levertijden in heel Europa. Voor het werken op locatie maken we gebruik van een hypermodern wagenpark, waarbij elke truck beschikt over een eigen stroom- en luchtvoorziening en dus volledig self-supporting is.

Kenmerken

500+
aanvragen behandeld
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (7)

Schrijf een review
Aanbevolen door klant

ZEER TEVREDEN

ZEER CORRECTE VAKLUI AFSPRAAK WAS 8 CM DIK NA EEN WEEK LUCHTEN NAMETING GEDAAN
DIKTE VARIEERT VAN 10 TOT 14 CM DIKTE

Uitgevoerd op 01-12-2019

Pim

Spouwmuur isoleren

Te duur, komt afspraken niet na!

Een zeer onbetrouwbaar bedrijf. Komen gemaakte afspraken niet na. Ze gebruiken andere namen voor hun isolatiemateriaal waardoor prijs vergelijking niet mogelijk is. De prijs is daardoor gemiddeld 1/3 hoger dan bij andere bedrijven. Pas nadat ik het factuur niet betaalde werd er op mijn e-mails met vragen gereageerd.

Dit is een slecht bedrijf die mensen oplichten. Heel vervelend gevoel aan overgehouden.

Uitgevoerd op 03-12-18

Karla

Vloer isoleren

Gat gegraven voor vloerisolatie ,

Als er problemen zijn dan zijn ze niet thuis word je aan het lijntje gehouden en steeds teruggebeld wat natuurlijk niet gebeurd zo waardeloos

Uitgevoerd op 27-09-18

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Pluimers Isolatie