Loading...

Over Plus Isolatie B.V.

Plus Isolatie is een gecertificeerd isolatiebedrijf met jarenlange ervaring in woningisolatie. We zijn gespecialiseerd in spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en verdiepingsvloer isolatie. Plus Isolatie is in het bezit van het KOMO proces certificaat. Al onze werkzaamheden ondervinden dan ook steekproefsgewijze controles door het IKOB-BKB. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit. Wij geven op al onze geleverde producten of werkzaamheden 10 jaar garantie.
We staan garant voor een deskundig advies en hebben scherpe prijzen voor de volgende werkzaamheden:

- Spouwmuurisolatie
- Vloerisolatie
- Dakisolatie
- Kruipruimteisolatie
- Verdiepingsvloerisolatie
- Ventilatievoorzieningen
- Gevelimpregnatie

Kenmerken

700+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (2)

Schrijf een review

Menno

Vloer isoleren

slechte uitvoering en communicatie

Funderingsmuren met 2 milimeter in plaats van de afgesproken 14 cm geïsoleerd, hierover gebeld en een nieuwe afspraak gemaakt om de funderingsmuren op afgesproken dikte te isoleren en om uitleg gevraagd waarom er maar 2 mm was aangebracht (zie foto's), bij mij gaat dat om ongeveer 1000,- euro wat ik niet geleverd krijg maar wel betaal. De reactie hierop was dat ik het de uitvoerders zelf kon vragen. Toen ze na een maand de funderingsmuren kwamen doen was hun reactie dat ze de funderings muren altijd dunner isoleren maar dat het in mijn geval wel erg dun was, waarop ik reageer dat ik dat vreemd vind omdat 14 cm is afgesproken. Ik adviseer andere klanten van Plus isolatie dan ook om goed te kijken of de afgesproken isolatie is gedaan.

Uitgevoerd op 22-04-2022

Albert

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Kortom: Zeer tevreden

Zeer goede voorlichting [compleet en duidelijk] door adviseur. Professionele afhandeling door personeel van service kantoor en de uitvoerend werknemer. Ondanks spoedklus alle afspraken nagekomen. Werkzaamheden perfect uitgevoerd. Vriendelijk personeel

Uitgevoerd op 03-03-18

Vraag offerte aan bij Plus Isolatie B.V.