Postema Dakkapellen

8.9 (16 reviews )
Offerte's vergelijken
Postema Dakkapellen

Deel dit bedrijf

Reviews(17)

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Van begin tot eind alles perfect!

Geweldige vakmensen, alles keurig op tijd, zeer tevreden.

Uitgevoerd op 18-05-2017

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Wij zijn super tevreden!

Wij hebben 2 dakkapellen laten plaatsen inclusief complete afwerking. Het advies tot en met de afwerking was super en het werk is keurig uitgevoerd!

Uitgevoerd op 28-02-2017

8
Prijs/kwaliteit
8
Service

Goede behandeling

Goede, snelle werkwijze. Tekortkoming werd snel opgelost. Prettig contact.

Uitgevoerd op 11-10-2016

8
Prijs/kwaliteit
8
Service

Relaxt en professioneel

Via internet diverse aanbieders een offerte laten uitbrengen. In veel gevallen ook telefonisch contact gehad. Voor de lokaal gesitueerd offerte gekozen. Contact was meteen prettig, en men heeft een showroom om de diverse opties en mogelijkheden te bekijken en bespreken. Werk is vlot en professioneel uitgevoerd. Er werd goed meegedacht en advies gegeven. Kortom een aanrader. Naast dit alles bleek men ook nog eens 1 van de goedkoopste terwijl gekozen materialen juist van hogere stijl en kwaliteit zijn.

Uitgevoerd op 11-10-2016

10
Prijs/kwaliteit
10
Service

Zeer vakbekwaam excellent

We hebben een buitengewoon goede ervaring met Postema dakkapellen. De enorme vriendelijkheid, attentheid, correctheid en de hoge mate van vakmanschap hebben gemaakt dat we bijzonder tevreden zijn met de bij ons uitgevoerde werkzaamheden. De prijsstelling is bijzonder scherpen je zult er dan ook zeker geen spijt van hebben als door Postema dakkapellen je klus laat doen.

Uitgevoerd op 25-08-2016

10
Prijs/kwaliteit
10
Service

Zeer tevreden !!

Goed advies en keurig afgeleverd werk. Alles perfect qua planning en plaatsing

Uitgevoerd op 03-08-2016

10
Prijs/kwaliteit
9
Service

Vooral zo doorgaan!

Wij hebben op onze nieuwe woning 2 grote dakkapellen (9m en 7m) laten plaatsen. Omdat het voor ons nieuw was (en ook een flinke investering) heb ik heel veel vergeleken bij verschillende dakkapel leveranciers. Bij mijn eerste bezoek aan Postema Dakkapellen was ik overtuigd. De dakkapellen worden in zijn geheel gebouwd in de productiehal, voor mijn idee is er dan ook alle rust om zo'n dakkapel goed af te maken. Met een grote kraan wordt de dakkapel dan in zijn geheel op het dak geplaatst. Bij de andere leveranciers werden deze grotere dakkapellen modulair op het dak zelf geassembleerd/gemonteerd.
Ook prijs was zeer concurrerend.
De installatie van beide dakkapellen en aftimmeren van binnen (gipsplaten en spotjes) was perfect afgerond in twee dagen.
Ik heb twee leuke dagen gehad met Dennis en de jongens. Inmiddels hebben wij reeds een andere opdracht verleend voor het maken van een doorgang tussen twee schuine daken en offerte loopt ook voor een tuinschuur met overkapping.

Aanrader van een zeer tevreden klant.

Uitgevoerd op 29-06-2016

8
Prijs/kwaliteit
9
Service

En alles op één dag!!

Goed advies over de prijs, de werkzaamheden en de uiteindelijk plaatsing.

Uitgevoerd op 27-05-2016