Qozijn

9.7 (3 reviews )
Offerte's vergelijken

Meer over

Deel dit bedrijf

Over Qozijn

Qozijn kozijnen is de specialist in Schüco en Veka kunststof kozijnen, kunststof deuren, schuifpuien, tuindeuren en dakkapellen. Deze twee topmerken komen uit Duitsland, waarmee u bij ons kwaliteit tegen een betaalbare prijs krijgt. Bij Qozijn betaalt u pas NA montage of in maandelijkse termijnen.

reviews (3)

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Geweldig,perfect,netjes,vriendelijk

Perfecte ervaring met Qozijn,goede kwaliteit,vriendelijke mensen,alles elke dag netjes op geruimd,wij hebben vanaf het eerste contact tot aan de laatste dag alles heel fijn ervaren,beveel dit bedrijf zeer zeker aan en ook willen we Rik en Daniél heel erg bedanken voor de geweldige services die we van hun hebben gehad.

Uitgevoerd op 19-04-19

Antwoord van Solvari

Beste Gea,
Bedankt voor uw positieve beoordeling over Qozijn! Altijd leuk om terug te lezen dat u naar tevredenheid bent geholpen.

Veel plezier van uw nieuwe kozijnen.

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

100% over goederen en uitvoering

Het Qozijn team heeft bij mij 2 kozijnen (elk met toegangsdeur en zijramen) geplaatst en wel zodanig dat de huishoudster de volgende dag niets hoefde te doen. Alles was schoon toen het team was vertrokken. Hulde!

Uitgevoerd op 16-01-19

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Meer dan zeer tevreden

De monteurs van Qozijn hebben 2 weken geleden de kozijnen bij ons geplaatst waaronder deze mooie voordeur. We zijn er zo onwijs blij mee. Zeker met de afgelopen kou merken we al dat het veel beter isoleert. Laat de winter maar komen. Wij zijn er klaar voor door Qozijn.

Uitgevoerd op 09-12-18

Bekijk alle beoordelingen Schrijf een review