Reviews (7)

Schrijf een review

Theo

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

alle afspraken nagekomen

Goed en duidelijk advies.
Achteraf helaas schade aan een ombouw van de airco buiten.
Maar dit is heel netjes opgelost. Het heeft even tijd gekost om e.e.a. uit te zoeken.
Alle schade netjes vergoed.
Enkele gaten waren niet opgevuld, maar ook hier boden ze gelijk aan om terug te komen om de gaten alsnog te vullen. Kan gebeuren als je een paar honderd gaten in de muren boort. Dan kan je er wel eens enkele missen met opvullen.

kort samen gevat;

Super tevreden. Zou ze zo weer laten komen als nodig mocht zijn.

Uitgevoerd op 25-03-2022

Juul

Muur isoleren

Pas op voor deze inbrekers

Nadat de muren zijn geïsoleerd waren ze ook zo vertrokken. Een hele hoop isolatie materiaal rondom het huis ,op straat, nog niet gevulde gaten, niet geplaatste ventilatieroosters en een puinhoop in de tuin achterlatend. Als je over de niet gevulde gaten klaagt breken ze gewoon in je tuin in om de gaten zonder bericht of afspraak te vullen. Als je dan telefonisch over het zonder toestemming betreden van je tuin klaagt word hier over heen gepraat. Ik zou deze inbrekers niet aanraden !!

Uitgevoerd op 23-03-2022

Nel

Muur isoleren

Goede afspraken, schade en slordig

Goede afspraken. Snel.prijs/kwaliteit.
Schade aan beplanting, dakpan, lijm op terras, duizenden isolatiebolletjes in de tuin, zee slordig achtergelaten

Uitgevoerd op 09-03-2022

a

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

gaf eerlijk advies

waar anderen even in de spouw keken en gelijk een offerte uitbrachten, nam deze man van Qubigs met een grijpertje een stukje oude isolatie uit de spouw en......gaf aan dat de oude isolatie nog voldoende intact was en na-isoleren niet nodig was en wellicht zelfs problemen zou kunnen geven... Hij vulde ook keurig de boorgaten van eerdere leveranciers op. !!
Een eerlijk en kundig advies in plaats van alleen maar veel geld te willen verdienen

Uitgevoerd op 23-02-2022

Danny

Spouwmuurisolatie
Aanbevolen door klant

Zeer vlotte afspraken en uitvoering

Zowel bij eerste contact met bedrijf ivm verdere info en vastleggen afspraak met adviseur is er zeer correct gehandeld,; Adviseur (Matthias) gaf zeer duidelijke technische uitleg en had ook gerichte antwoorden op onze vragen; Datum van uitvoering is zeer correct nagekomen; ook deze mensen (Ton & Nathan) gaven verder nog technische uitleg van de werken die zij deden; Woning is zeer net achtergelaten na beeindiging van de werken; Zelfs na vragen ivm factuur kregen we zéér degelijke uitleg; Dit bedrijf is zeker aan te bevelen

Uitgevoerd op 25-11-2021

Marit

Dakisolatie

Brand door de werkzaamheden

Dakisolatie is slordig aangelegd. Isolatiemateriaal hebben ze over spotjes gelegd waardoor er brand is ontstaan. Brandweer heeft duidelijk bevestigd dat dit door de werkzaamheden komt! Bedrijf neemt de moeite niet eens om excuses aan te bieden.

Uitgevoerd op 17-05-2021

johan

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Goed advies en goede uitvoering

Ik had al 3 bedrijven gehad die een offerte uit gebracht hadden, maar de adviseur van Qubiqs gaf mij het beste advies en bekeek de spouwmuren op verschillende plaatsen. Ik had er gewoon een heel goed gevoel bij en heb meteen de offerte geaccepteerd. Ook de mensen die het werk uitgevoerd hebben deden dat keurig netjes . Kortom alleen maar lof over dit bedrijf, echt een topper en zeer aan te beveleen.

Uitgevoerd op 24-03-2021

Qubiqs B.V.
Offerte aanvragen

Meer over

Locaties

  • Qubiqs BV

    Schansweg 14A
    5758RH Neerkant

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij Qubiqs B.V.

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met Qubiqs B.V. door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten