RDL Groep V.O.F.
5 8.7 10 5
8,7
Prijs/kwaliteit
8.0
Service
9.0
Afspraken
9.2

RDL Groep V.O.F.

Otterkoog 12 B
1822 BW Alkmaar

-Welkom bij de RDL Groep V.O.F.- //alles onder 1 dak//

Vloerverwarming Noord-Holland uw vloerverwarming specialist bij uitstek!
RDL Dakdekkers & Loodgieters uw dak en loodgieter specialist.

Nee wij zijn niet de goedkoopste van Noord-Holland, wij willen ons daarom graag onderscheiden door vakwerk te leveren en uitsluitend A-kwaliteit materiaal!

Wij hebben onze loodgieter, vloerverwarming en dakkennis opgedaan in de installatiebranche bij diverse adviesbureaus, door interne en externe opleidingen alsmede door ervaring in alle soorten disciplines in ons vak.

Wij verzorgen het infrezen van vloerverwarming maar ook vloerverwarming aanbrengen op staal-netten of noppen-platen.

Wij verzorgen complete installaties wat eigenlijk best uniek is in de vloerverwarming-branche.
Mede doordat wij allround zijn kunnen wij dit aan, onze klanten zijn en blijven tevreden omdat dat zij geen andere bedrijven hoeven te benaderen.

Alles wat te maken heeft met verwarming, loodgieter & dakwerk doen wij!

5 beoordelingen

Uitgevoerd op 11-10-18 door:

RDL Groep V.O.F.

9.3 10
9,3

Vloerverwarming

Netjes afgewerkt!

Aanbeveling:
Snelle en goede overzichtelijke offertes . Netjes werk afgeleverd en tot dat het af was 1 dag dus. Ze zijn heel druk maar dat is niet heel gek!

Uitgevoerd op 19-09-18 door:

RDL Groep V.O.F.

8.7 10
8,7

Vloerverwarming

Betrouwbaar en op tijd!

Aanbeveling:
Binnen twee weken alles geregeld! Erg goed!”

Uitgevoerd op 12-10-18 door:

RDL Groep V.O.F.

8.7 10
8,7

Vloerverwarming

Zeer klantvriendelijk

Aanbeveling:
Ideaal! keurige offerte, snelle actie en alles binnen een dag en stofvrij

Uitgevoerd op 06-08-18 door:

RDL Groep V.O.F.

8.3 10
8,3

Vloerverwarming

Snel geschakeld

Aanbeveling:
Aangelegd volgens offerte, offerte duurde twee weken helaas maar wegens de enthousiaste mannen door dit bedrijf uit laten voeren. Werk is overigens goed gedaan

Uitgevoerd op 10-04-18 door:

RDL Groep V.O.F.

8.7 10
8,7

Cv-ketels

Super Blij!

Aanbeveling:
Mooie en correcte prijzen. Goede afwikkeling en netjes gewerkt. Aardige mannen overigens!

8 werkzaamheden

Vloerverwarming
Vloerverwarming
Vloerverwarming

Nooit meer koude voeten

Wil je altijd de ideale temperatuur in huis? Vloerverwarming verspreidt de warmte door de hele ruimte en zorgt ervoor dat je nooit meer koude voeten hebt. Doe gratis en vrijblijvend een vloerverwarming offerte aanvraag en ontdek wat vloerverwarming voor jou kan betekenen.

Wat is vloerverwarming?

Vloerverwarming is een vorm van verwarming dat onder de vloer wordt geïnstalleerd. Door vloerverwarming te laten inbouwen wordt je huis op de beste manier verwarmd. Vroeger was vloerverwarming vooral een luxe manier van het verwarmen van je woning. Tegenwoordig is vloerverwarming in Nederland veelvoorkomend en wordt het vaak als hoofdverwarming gebruikt. Je huis wordt gelijkmatig verwarmd en dat is efficiënter dan met een standaard verwarmingsinstallatie. Daardoor bespaar je met vloerverwarming zelfs op je energierekening.

Soorten vloerverwarming

Sta je op het punt om vloerverwarming offertes aan te vragen? Dan kun je kiezen uit een traditionele (watergedragen) vloerverwarming, infrarood vloerverwarming en elektrische vloerverwarming.

Watergedragen vloerverwarming

Watergedragen vloerverwarming (traditionele vloerverwarming) wordt ingeslepen in de vloer en wordt vaak aangesloten op de centrale verwarming. Hierdoor is het uitstekend te gebruiken als hoofdverwarming. Niet voor niets dat moderne huizen vaak voorzien zijn van deze vorm van verwarming.

Infrarood vloerverwarming en elektrische vloerverwarming

Infrarood vloerverwarming en elektrische vloerverwarming zijn allebei vormen die gebruik maken van elektriciteit om warmte te genereren. Dit zijn dunne matten die eenvoudig te plaatsen zijn en hierdoor erg geschikt zijn om ook kleine ruimtes te voorzien van vloerverwarming.

Wil jij graag geadviseerd worden bij het kiezen van een type vloerverwarming? Dan kan je er bij het aanvragen van vloerverwarming offertes altijd voor kiezen om alle drie de opties te vergelijken!

Vloerverwarming prijs

Wat je uiteindelijk betaalt voor vloerverwarming hangt af van enkele factoren zoals het soort vloerverwarming, oppervlakte en of het gaat om een nieuwbouw en verbouw woning. Bij een oppervlakte van 60 m2 betaal je gemiddeld tussen de €1.250 en €2.500. Dit komt neer op gemiddeld €21 tot €42 per vierkante meter. 

Voordelen vloerverwarming

Vloerverwarming kan dus best een aardige investering zijn. Het brengt echter veel voordelen met zich mee. Allereerst natuurlijk het comfort. Je hebt geen last meer van koude voeten en er is een gelijkmatige verspreiding van de warmte. Hierdoor verwarm je met vloerverwarming efficiënter dan met een cv-ketel en bespaar je op jouw energierekening. Om hier optimaal van de profiteren is het wel belangrijk dat je woning goed geïsoleerd is. Daarnaast is vloerverwarming onzichtbaar en staat het niet in de weg zoals een radiator. 

Vloerverwarming offerte

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden en kosten zullen zijn voor een vloerverwarming naar jouw wensen? Vraag dan gratis en vrijblijvend vloerverwarming offertes aan en laat je helpen door de bij ons aangesloten specialisten. Zij kunnen je precies vertellen wat het gaat kosten.

Cv-ketels
Cv-ketels
Cv-ketels

Voorkom een koude douche

Er zijn verschillende redenen om je cv-ketel te vervangen. Met een nieuwe cv-ketel bespaar je flink op de stookkosten, maar het kan ook zijn dat je oude cv-ketel gewoon aan vervanging toe is. Wanneer je je cv-ketel gaat vervangen is het belangrijk om eerst goed uit te zoeken wat voor ketel je wil laten plaatsen en door welke installateur je dit wil laten doen.

Cv-ketel installatie

Het vergelijken van offertes voor cv-ketels is sterk aan te raden. Ten eerste omdat je rekening moet houden met verschillende kosten, zoals de aanschaf- en installatiekosten. Daarnaast moet je bekijken of je een onderhoudscontract af wil sluiten. Ten tweede is het slim omdat je je cv-ketel goed moet laten installeren. Verkeerd geïnstalleerde of slecht onderhouden cv-ketels zorgen voor slachtoffers van koolstofmonoxidevergiftiging. Zorg dus dat je kiest voor een vakbekwame cv-installateur!

Wil je een nieuwe cv-ketel kopen, huren of je huidige cv-ketel laten repareren? Vraag dan simpel en snel gratis offertes aan om in contact te komen met cv-installateurs.

Loodgieter
Loodgieter
Loodgieter

Vind de loodgieter die bij jou past

Gaat er iets mis met de riolering, gas- of waterleiding of verwarmingsinstallatie of wil je nieuw sanitair aan laten leggen? Voor zulke klussen raden we je aan een loodgieter in te schakelen. Doe dit op tijd, want een klein probleem kan steeds groter en daardoor steeds duurder worden!

Vaak proberen mensen zelf een verstopping op te lossen door chemische ontstoppers te gebruiken. Houd er rekening mee dat deze slecht zijn voor het milieu en voor je riolering. In sommige gevallen kunnen zulke middelen het probleem alleen maar erger maken.

Heb je een loodgieter nodig? We brengen je graag met ze in contact! Het enige wat jij hoeft te doen is het gratis aanvragen van offertes.

Dakwerken
Dakwerken
Dakwerken

Dak in goede staat

Je kan voor verschillende werkzaamheden aan je dak bij een dakwerker terecht. Een dakwerker kan onderhoud aan je dak doen, je dak repareren en natuurlijk je dak bedekken met bijvoorbeeld leien of kunststof dakbedekking.

Dakwerkers zijn vrij hun eigen prijzen te bepalen, waardoor de kosten nogal uiteenlopen. We raden je daarom aan meerdere offertes aan te vragen, zodat je een goede vergelijking kan maken.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw dak? Vraag gratis offertes aan en kom in contact met de bij ons aangesloten dakwerkers!

Zink- en loodwerk
Zink- en loodwerk
Zink- en loodwerk

Onderhoud je zinkwerk

Moet er iets gebeuren aan je zinkwerk zoals je dakgoot of regenpijp? Zink is een duurzaam bouwmateriaal met een lange levensduur. Uiteraard is het wel belangrijk dat het goed onderhouden wordt!

Het werken met zink is ambachtelijk werk. We kunnen ons voorstellen dat je het lastig vindt een goede specialist in jouw regio te vinden. Daarom maken wij het je graag makkelijk! Via Solvari kan je heel simpel offertes van meerdere specialisten vergelijken.

Wil je in contact komen met vakmannen die je zinkwerk kunnen vernieuwen of repareren? Laat dan je gegevens achter. Je krijgt dan maximaal vijf gratis en vrijblijvende offertes op maat die je helpen je beste deal te vinden!

Dakgoten en afwatering
Dakgoten en afwatering
Dakgoten en afwatering

Onderhoud je dakgoot

Lekt je dakgoot, moet hij geleegd worden of zit de afwatering verstopt? Bij ons aangesloten specialisten lossen de problemen graag voor je op.

Je dakgoot is ervoor gemaakt om regenwater af te voeren. Als de dakgoot slecht wordt onderhouden, ontstaan er lekkages. Het is goed om te weten dat een lekkende dakgoot kan zorgen voor wegrotting van houten delen en dat het water naar binnen kan slaan. Dat zijn problemen waar je niet op zit te wachten! Laat je dakgoot daarom geregeld nakijken en repareren of zelfs vernieuwen als dat nodig is.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw dakgoot? Door je gegevens achter te laten kom je in contact met specialisten die gratis en vrijblijvend offertes op maat uitbrengen. Zij helpen je graag verder!

Bekijk alle werkzaamheden