Reviews (3)

Schrijf een review

Peter en Ingrid

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Ik beveel Reno zeker aan.

De gebruikte materialen, zijn allemaal van top kwaliteit, uiteraard heb ik eerst op internet opgezocht van welke fabrikant het kunststof kozijn en deur zijn en ook naar het HR++ glas gekeken op het internet en van welke fabrikant het glas is. Ook dit is van een top fabrikant. Alles wat Reno gebruik staat in de top 3! De monteurs werken netjes en zijn vriendelijk. Ze ruimen de oude kozijnen etc op en nemen dit mee. Ons huis ziet er echt weer goed uit en alles lekker onderhoudsvrij, geluidsarm en goed isolerend.

Uitgevoerd op 28-03-19

Erik

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Toppertjes!

bij ons een kunststof schuifpui geplaatst door Reno Totaalbouw. Een klus die met de grootste zorg en vakmanschap is uitgevoerd! ik beveel dit bedrijf en haar vakmensen aan iedereen aan!!

Uitgevoerd op 20-08-18

Cindy

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Wij raden ze absoluut aan!

Wij hebben twee boven ramen, een woonkamerraam, voordeur en we hebben een schuifpui laten plaatsen door Reno totaalbouw. Het contact verliep heel prettig en wij zijn goed geadviseerd. De mannen die het geplaatst hebben super werk verricht!! Het ziet er super netjes en strak uit. Van goede kwaliteit en zeer netjes afgewerkt! wij zijn er erg blij mee!!

Uitgevoerd op 31-01-19

Reno Totaalbouw BV
Reno Totaalbouw BV
Offerte aanvragen

Locaties

  • Haaksbergen

    Industriestraat 54
    7482EX Haaksbergen
Reno Totaalbouw BV

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij Reno Totaalbouw BV

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met Reno Totaalbouw BV door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten