Reviews (64)

Schrijf een review

Carin

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Prachtig resultaat, prima service

In m'n vorige woning kunststof kozijnen laten plaatsen door Rosario. Inmiddels verhuisd en Rosario weer benaderd. Net als vorige keer ben ik zeer tevreden met het resultaat. Een mooi en goed produkt, maar zeker ook belangrijk is de superstrakke afwerking door een team van nauwkeurig en netjes werkende vakmensen. Complimenten aan het Rosarioteam!

Uitgevoerd op 11-04-2023

P.H.J.M.

Aanbouw plaatsen

klantonvriendelijk

Omdat wij van plan waren een aanbouw te laten plaatsen hebben wij contact gezocht met XXX en op 3 februari 2023 hebben ze ons bezocht om de diverse mogelijkheden te bespreken. Dat gesprek was voor ons positief en wij hebben met hem afgesproken dat hij een offerte zou opstellen. Na vijf weken hadden wij die nog steeds niet ontvangen. Op verzoeken, eerst per e-mail en daarna per telefoon, om ons te informeren over de gang van zaken is niet gereageerd. Daarom hebben wij via e-mail ons ongenoegen over de gang van zaken uitgesproken en bericht dat wij afzagen van de offerte, maar zelfs toen bleef elke reactie XXX uit. Gezien onze ervaringen is dit bedrijf onbetrouwbaar en klantonvriendelijk.

Uitgevoerd op 03-02-2023

Annika

Kozijnen plaatsen of vervangen

Heel erg tevreden

We zijn heel erg blij met onze nieuwe kozijnen. Het glas-in-lood is gerestaureerd en vakkundig teruggeplaatst tussen dubbel glas. Alles verliep netjes volgens afspraak en de mensen van Rosario waren stuk voor stuk vriendelijk en professioneel.

Uitgevoerd op 21-03-2022

Maurice

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Beste investering ooit gedaan

Eerst in de wijk binnen gekeken bij andere bewoners. Perfect. Hele woning voorzien van kunststof kozijnen. Werkzaamheden vlekkeloos uitgevoerd. Beste investering die ik ooit gedaan heb. Zie ze nog regelmatig bij ons in de wijk aan het werk en denk dan deze bewoners maken een goede keuze! Nu nieuwe buitendeur nodig dus maar 1 bedrijf die ik dat laat doen. Rosario. Zelfs na 20 jaar nog steeds plezier van mijn kozijnen. Wel de adviezen goed opvolgen om de scharnieren eens per half jaar te oliën.

Uitgevoerd op 13-10-2003

Hans

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

vakkundig plaatsing, zeer tevreden

De monteurs hielden zich aan de voorschriften en legden zelfs stucloper neer om beschadiging en vervuiling van de vloer te voorkomen. Het geheel werd schoon opgeleverd, zodat wij alleen nog de ramen moesten zemen.
Bij het zemen kwam een beschadiging naar voren die samen met het plaatsen van de plisséhor werd hersteld.
De schuifpui werd vlot en vakkundig geplaatst en afgewerkt. We zijn zeer tevreden over het resultaat en het proces van aanschaf tot en met de afhandeling.

Uitgevoerd op 11-11-2021

Arie

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Fantastisch geregeld

Top geregeld alles netjes afgewerkt
Aardige mensen prijs kwaliteit top
We zijn er heel erg blij mee

Uitgevoerd op 10-09-2021

Donna

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Goede prijs , mooie kozijnen

Mooie kozijnen voor een goede prijs , hele vriendelijke mensen
De jongens die kwamen plaatsen werkte erg netjes en waren zeer behulpzaam

Uitgevoerd op 15-02-2021

Nikki

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden over de uitvoering

Goede kwaliteit
Goede prijs
Vriendelijk kundig personeel
Erg netjes gewerkt

Uitgevoerd op 04-02-2021

Rosario Kozijnen
Offerte aanvragen

Contact

Singravenstraat 20
2548SL, 's-Gravenhage

Locaties

  • 's-Gravenhage

    Singravenstraat 20
    2548SL 's-Gravenhage
Rosario Kozijnen

Deel dit bedrijf