Loading...

Over Balkan Color

We willen je graag meer vertellen over wie we zijn en waar we voor staan. Wij zijn een groepje jonge, energieke mensen met één ding gemeenschappelijk: onze liefde voor schilderen. Ieder van ons brengt een unieke flair en deskundigheid naar het team, maar we delen allemaal de passie voor het transformeren van ruimtes met de kwast en verf.

Onze focus ligt op het leveren van de beste kwaliteit schilderwerk aan onze klanten. We gebruiken alleen de beste materialen en onze deskundigheid om ervoor te zorgen dat het eindresultaat altijd een glimlach op het gezicht van onze klanten tovert. We houden van wat we doen en dat is te zien in ons werk!

Maar wat maakt ons echt speciaal, is onze toewijding aan jou. We willen dat je helemaal tevreden bent met ons werk, en daarom staan we altijd klaar om met je mee te denken over je project. Of je nu een volledige renovatie van je huis plant of alleen een kamer een nieuwe kleur wilt geven, we zijn er voor jou.

En dan is er nog onze prijs-kwaliteitsverhouding. We geloven dat kwaliteitsschilderwerk niet de hoofdprijs hoeft te kosten. Daarom werken we hard om onze prijzen zo eerlijk en transparant mogelijk te houden. Bij ons krijg je een topkwaliteit service zonder verrassingen in de eindfactuur.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 2022
ingeschreven bij de KvK

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven