Loading...

Over Sedecor

deco is gespecialiseerd in Rolgordijnen, Duo- Rolgordijnen en Rolluiken. Deze bedrijf is sinds 1998 actief op de particuliere markt. Begin 2012 heeft Sedeco ook een stap gezet in de zakelijke markt. Dankzij een eigen productieafdeling is het mogelijk om maatwerk te leveren op topkwaliteit met een zeer scherpe prijs.

Sedeco heeft een grote collectie in Rolgordijnen, Duo- rolgordijnen en Rolluiken. Sedeco werkt met materiaal van zeer hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat de producten vormvast en onderhoudsvriendelijk zijn. Sedeco streeft naar een levertijd van 1 week. Bij spoed kan er geleverd worden binnen 48 uur, dit zonder extra kosten.

Als zakelijke klant kunt u contact opnemen met Sedeco om de mogelijkheden te bespreken. Wij garanderen u de laagste prijsgarantie met materiaal van zeer hoge kwaliteit. U bent welkom op onze vestiging of ons buitendienstmedewerker komt bij u langs om onze catalogus aan te bieden.

Als particuliere klant kunt u ons bellen of langskomen voor een vrijblijvende offerte. U kunt op de vestiging komen om onze assortiment te bekijken, de koffie staat klaar!! Dit kan 6 dagen in de week met de openingstijden van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Wilt u een afspraak maken buiten de openingstijden of heeft een spoedklus ?

U kunt bellen met het volgende telefoonnummer 06-54212097 voor het maken van een afspraak.

Wij rekenen geen voorrijkosten.

Gratis opmeten en monteren!!!

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (0)

Schrijf een review
Nog geen reviews geschreven