Loading...

Over Semu bouw

Grote of kleine verbouwing? We zullen altijd kijken naar de beste mogelijkheden en samen met u kiezen voor een oplossing die aansluit bij uw wensen en eisen.
SEMU Bouw denkt graag met u mee. Ons vakmanschap gaat verder dan alleen kennis en ervaring. Wij vinden duidelijke communicatie en afspraken het allerbelangrijkst. Door goed te luisteren en uw wensen te respecteren houden wij u graag tevreden.
Bij SEMU Bouw stemmen we dan ook samen met u in goed overleg de bouwplanning af.Wij proberen ons proces zo eenvoudig mogelijk voor u te maken om het zowel duidelijk als helder te houden;
1. Wij inventariseren samen met u, uw specifieke wensen en eisen. Hierbij houden we rekening (indien gewenst) met de eventuele bestaande stijl, sfeer en uitstraling.
2. Nadat we de klant tijdens het voortraject realistisch en eerlijk hebben kunnen adviseren, gaan we op basis van de heldere afspraken aan de slag om de werkzaamheden en wensen te realiseren.
3. We houden u gedurende de werkzaamheden altijd goed op de hoogte.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2022
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

Biedt garantie

Review (1)

Emircan

Keukenrenovatie

De heren van SEMU hebben mijn keuken volledig gerenoveerd. Zij houden zich netjes aan de afspraken en werken voor een zeer aangename prijs. Ik wil de heren bedanken voor hun professionaliteit, punctualiteit, vriendelijkheid en servicegerichtheid.

Uitgevoerd op 21-02-2024

Vraag offerte aan bij Semu bouw