Loading...

Over Sier Infrarood

Infrarood verwarming, Panelen voor plafond of wand, Infrarood stralers voor het terras. Voor Noord Nederland, Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel. De speciale voordelen van infraroodverwarmingen als gewenst verwarmingssysteem zijn daarbij net zo divers als hun toepassingsgebieden en de mogelijkheden voor maatwerk.Iedereen die probeert om gezond en duurzaam te leven, doet er goed aan om aan de natuur en haar unieke krachten te denken.

Wij bij Heat4All volgen het voorbeeld van de natuur en combineren ervaring en wetenschap in onze nieuwe hoogwaardige ICONIC infraroodverwarmingen.
In de natuur is infrarood straling heel gebruikelijk: De stralen van de zon of een comfortabel vuur zijn beide natuurlijke bronnen van infraroodstraling. Ongeveer 50% van de zonnestralen die de grond bereiken, zijn infrarood stralen. Het is dankzij die stralen dat zonnen ons doet ontspannen en een comfortabele warmte laat ervaren. Infraroodstraling heeft echter niets te maken met de schadelijke UV-straling van de zon. Dit behoort tot de andere 50% van de straling van de zon, het gedeelte dat zichtbaar is voor ons dat we waarnemen als licht. Open vuur zendt vooral infrarood straling en genereert op deze wijze warmte.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (0)

Schrijf een review
Nog geen reviews geschreven