Loading...

Over Solar & Co

De kracht van aandacht is onze slogan. Dit is niet zomaar een loze kreet. Wij geloven in persoonlijke aandacht. Hoe geven wij dit vorm?
Wij zullen altijd allereerst een afspraak maken om bij u thuis uw wensen en verwachtingen te bespreken. Tijdens dit gesprek zullen wij uw wensen direct omzetten in een offerte op maat getoetst aan de werkelijke situatie bij u thuis. Ons adviesgesprek zien wij dan ook als een schouw die de uitvoerbaarheid van de installatie bepaald. Dit zorgt ervoor dat u (en wij) op de dag van installatie niet voor verassingen komen te staan.
Wij kijken er naar uit u te ontmoeten!

Kenmerken

1.200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
26-50
medewerkers
Sinds 2020
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

2 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 50% aan consumenten

Reviews (7)

Schrijf een review

damian

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

TOP BEDRIJF!!!

Top bedrijf! Eerlijke en duidelijk communicatie, houden zich aan alle afspraken. Professionele monteurs met veel vakkennis en die met de klant meedenken in het voordeel van de klant. Ik had een offerte gevraagd voor 9 panelen, na dat de professionals zijn langs geweest hebben ze geconstateerd dat 6 panelen genoeg waren, zo heb ik dus kosten bespaard!

Uitgevoerd op 07-07-2023

J.

Zonnepanelen installeren

Top !

Ik ben meer dan dik tevreden over hun service!

Na de offerte waar de communicatie heel eerlijk en open was. Heb ik het gevoel dat ze zeer transparant waren naar mij toe... Offerte zonder kleine lettertjes. Na het tekenen van de offerte ben ik een dag daarna gebeld voor de schouw en de installatie dag. Mensen die daar werken zijn super vriendelijk en professioneel naar mijn mening. Mijn zonnepanelen zijn een week later geïnstalleerd! De installateurs werken super netjes, ze zijn vriendelijk en ze hebben alles strak en mooi afgewerkt! Solar &Co als jullie het lezen... nogmaals bedankt!

Uitgevoerd op 27-06-2023

P

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Geweldige service en top aanbieding

Goed advies gehad, erg vriendelijke mensen met heel veel vakkennis. Ze hebben mijn dak gerenoveerd en gereinigd, Meterkast vervangen en vervolgens de zonnepanelen .. na vergelijking met 5 andere aanbieders was Solar & Co het beste kwa prijs en kwaliteit verhouding en dan de aanbieding.. vol glas panelen met micro omvormers voor het zelfde geld als folie panelen van de concurrenten .. WIJ ZIJN HELEMAAL TEVREDEN!!! DIKKE 10+!! Mooiste is dat nou mijn familie en omgeving vraagt, van hoe of wat .. ik heb ze doorverwezen !! SUPER !

Uitgevoerd op 22-07-2023

Ilse

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Vriendelijk en professioneel

Ik werd goed geadviseerd over de zonnepanelen, ik ben nog langs hun bedrijf geweest (super fijn dat het een fysiek bedrijf is) daar werd mij alles goed uitgelegd, uitvoering is netjes gedaan en goed uitgevoerd, de installatie jongens waren heel vriendelijk. Al met al een dikke 10.

Uitgevoerd op 08-06-2023

Ruud

Zonnepanelen installeren

Fouten bij plaatsing en montage.

Prima advies en uitleg. Plaatsing verkeerd gedaan 6 van de 15 panelen liggen te dichtbij de andere. Door schaduw soms minder dan de helft van de opbrengst. Bij voorstel, door mij, om 3 panelen minder te plaatsen, zodat de overige 12 meer ruimte zouden krijgen, kreeg ik minder dan 50% terug per paneel. Ik heb nu te veel betaald voor de 15 panelen met minder opbrengst. De gesprekken hierover verliepen ronduit onvriendelijk. Uiteindelijk heb ik het maar geaccepteerd om er vanaf te zijn.

Uitgevoerd op 10-03-2023

Kelly

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Lokaal en meedenkend

Vooraf eerlijk gezegd mijn bedenkingen. Andere bedrijven hadden maanden levertijd (of geen ruimte voor nieuwe klanten) en Solar & co kon met 4 weken 14 panelen plaatsen.
Maar het aller eerste contact was geweldig. Wel 10x hebben we gebeld over onze zorgen en vragen en elke keer met net zoveel enthousiasme werd dit beantwoord.
Het plaatsen was prettig en keurig. Alles in overleg, zelfs op dag zelf nog locatie van panelen gewijzigd.
Indien je nog twijfelt omdat je op google weinig over ze vind, niet langer twijfelen gewoon doen! Trotse bezitters van 14 panelen uit nieuw vennep!

Uitgevoerd op 24-01-2023

Jacques

Zonnepanelen installeren

Komen afspraken niet na

Offerte opgevraagd bij dit bedrijf. Let op, het verkooptraject is uitbesteed aan een derde partij en de verkoopster was niet op de hoogte van wat wel en niet kan. Duidelijke afgesproken met de verkoopster dat de 230V kabel onder de tuintegels zou worden gelegd. Bij de schouw door Solar & Co bleek dat zij dat niet doen. Men wilde ook niet praten over een voor beide partijen acceptabele oplossing. De oplossing waar men wel mee kwam was "dat moet je dan zelf doen". Meedenken is dus ook geen sterke kant van dit bedrijf.

Uitgevoerd op 30-01-2023

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Solar & Co