Solar2Enjoy.com
14 9.3 10 14
9,3

"Heel tevreden!"

14 beoordelingen  |  Beoordeel dit bedrijf

Prijs/kwaliteit
9.1
Service
9.4
Afspraken
9.3
« terug naar overzichtspagina

Solar2Enjoy.com

Kraaiheide 27
6961 PC Eerbeek

Ervaringen en beoordelingen

Uitgevoerd op 28-01-19 door:

Solar2Enjoy.com

10 10
10

Zonnepanelen installeren

Solar2Enjoy is zeker een aanrader!

Aanbeveling:
Solar2Enjoy is zeker een aanrader! Goed advies. Komen afspraken na. Zeer goed professioneel personeel, aardig en meedenkend. Net werk geleverd. Wij zijn zeer tevreden!

Uitgevoerd op 23-01-18 door:

Solar2Enjoy.com

9.3 10
9,3

Zonnepanelen installeren

Heel tevreden!

Aanbeveling:
Ik kreeg een goed en eerlijk advies. Er wordt echt de tijd voor je genomen en leggen je alles goed uit. Komen afspraken na en de service is fantastisch! Leuk team wat nauwkeurig werkt. Absoluut een aanrader!

Uitgevoerd op 25-11-17 door:

Solar2Enjoy.com

10 10
10

Zonnepanelen installeren

Wij raden Solar2Enjoy absoluut aan!

Aanbeveling:
Het begon met een goed persoonlijk adviesgesprek waarbij we op al onze vragen antwoord kregen en waarbij de tijd werd genomen. We bleven met een aantal vragen zitten waarbij we met de adviseur een route hebben gelopen en daarbij verschillende soorten panelen hebben kunnen bezichtigen. Dit maakte voor ons de keuze makkelijker. Vervolgens het plaatsen van de zonnepanelen; een vakkundig en sociaal team plaatste de zonnepanelen. En tijdens het plaatsen was het mogelijk om met hen te overleggen over wat dan ook.
Helaas bleken de panelen de volgende dag niet te werken, maar dat werd de dag daarna al verholpen. Er zat een kabel klem onder een paneel; kan gebeuren.
We kijken terug op een uitstekende dienstverlening van Solar2Enjoy!

Uitgevoerd op 13-04-2017 door:

Solar2Enjoy.com

9.7 10
9,7

Zonnepanelen installeren

Prettig contact en prima vakwerk

Aanbeveling:
Zonnepanelen in april 2017 laten plaatsen en alles volgens afspraak uitgevoerd. Opbrengst tot nu toe boven mijn eigen verwachting. Toen hier onlangs in de buurt blikseminslag was viel het systeem uit. Gemaild voor advies en binnen 1 kwartier al een telefonische reactie van Jeroen met de oplossing. Dus ook bij storingen is de service fantastisch en dat spreekt mij erg aan.