Reviews (15)

Schrijf een review

Wim

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Ze hebben ons goed geadviseerd.

Ze hebben 12 zonnepanelen geplaatst. Ook nog twee screens in de dakkoepels. We hebben een heel goed advies gekregen en het werk is heel netjes uitgevoerd. De medewerkers waren heel enthousiast en vriendelijk. Wij kunnen dit bedrijf adviseren.

Uitgevoerd op 18-02-2021

G

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Solar2Enjoy is zeker een aanrader!

Solar2Enjoy is zeker een aanrader! Goed advies. Komen afspraken na. Zeer goed professioneel personeel, aardig en meedenkend. Net werk geleverd. Wij zijn zeer tevreden!

Uitgevoerd op 28-01-19

Marieke

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Heel tevreden!

Ik kreeg een goed en eerlijk advies. Er wordt echt de tijd voor je genomen en leggen je alles goed uit. Komen afspraken na en de service is fantastisch! Leuk team wat nauwkeurig werkt. Absoluut een aanrader!

Uitgevoerd op 23-01-18

Peter

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Wij raden Solar2Enjoy absoluut aan!

Het begon met een goed persoonlijk adviesgesprek waarbij we op al onze vragen antwoord kregen en waarbij de tijd werd genomen. We bleven met een aantal vragen zitten waarbij we met de adviseur een route hebben gelopen en daarbij verschillende soorten panelen hebben kunnen bezichtigen. Dit maakte voor ons de keuze makkelijker. Vervolgens het plaatsen van de zonnepanelen; een vakkundig en sociaal team plaatste de zonnepanelen. En tijdens het plaatsen was het mogelijk om met hen te overleggen over wat dan ook.
Helaas bleken de panelen de volgende dag niet te werken, maar dat werd de dag daarna al verholpen. Er zat een kabel klem onder een paneel; kan gebeuren.
We kijken terug op een uitstekende dienstverlening van Solar2Enjoy!

Uitgevoerd op 25-11-17

Henk

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Prettig contact en prima vakwerk

Zonnepanelen in april 2017 laten plaatsen en alles volgens afspraak uitgevoerd. Opbrengst tot nu toe boven mijn eigen verwachting. Toen hier onlangs in de buurt blikseminslag was viel het systeem uit. Gemaild voor advies en binnen 1 kwartier al een telefonische reactie van Jeroen met de oplossing. Dus ook bij storingen is de service fantastisch en dat spreekt mij erg aan.

Uitgevoerd op 13-04-2017

Ton

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Vlotte uitvoering. Prettig contact

Het klikte direct. We kregen goed advies en de uitvoering van de klus verliep heel vlot en prettig. Leuk ook om wat extra informatie door te kunnen spreken. Ook alles weer keurig achtergelaten.

Uitgevoerd op 12-06-2017

Steven en Judy

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Alles volgens afspraak en topwerk!!

Klikte meteen bij de eerste afspraak. Duidelijk advies en geen onsamenhangend verhaal. Dacht mee en wist dit goed te motiveren. Had ook vele folders en informatie bij zich. Duidelijke afspraken kunnen maken en ook op de dag van installatie liep alles perfect! Topkwaliteit!!! Aanrader!

Uitgevoerd op 24-03-2017

Ine

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

vakkundig, accuraat, zeer tevreden!

Bij het 1ste gesprek kregen we al een goed gevoel over solar2enjoy, een helder en vakkundig advies met een door hen uitgedragen klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht voor de klant. De set van een 30 tal zonnepanelen werd vlot en vakkundig geplaatst
Bedankt heren van Solar2enjoy.

Uitgevoerd op 09-03-2017

Solar2Enjoy.com
Solar2Enjoy.com
Offerte aanvragen

Locaties

  • Eerbeek

    Loubergweg 19
    6961 EJ Eerbeek
Solar2Enjoy.com

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij Solar2Enjoy.com

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met Solar2Enjoy.com door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten