Solar2Enjoy.com

9.3 (14 reviews )

Werkzaamheden

Solar2Enjoy.com

Deel dit bedrijf

Reviews(14)

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Solar2Enjoy is zeker een aanrader!

Solar2Enjoy is zeker een aanrader! Goed advies. Komen afspraken na. Zeer goed professioneel personeel, aardig en meedenkend. Net werk geleverd. Wij zijn zeer tevreden!

Uitgevoerd op 28-01-19

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

Heel tevreden!

Ik kreeg een goed en eerlijk advies. Er wordt echt de tijd voor je genomen en leggen je alles goed uit. Komen afspraken na en de service is fantastisch! Leuk team wat nauwkeurig werkt. Absoluut een aanrader!

Uitgevoerd op 23-01-18

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Wij raden Solar2Enjoy absoluut aan!

Het begon met een goed persoonlijk adviesgesprek waarbij we op al onze vragen antwoord kregen en waarbij de tijd werd genomen. We bleven met een aantal vragen zitten waarbij we met de adviseur een route hebben gelopen en daarbij verschillende soorten panelen hebben kunnen bezichtigen. Dit maakte voor ons de keuze makkelijker. Vervolgens het plaatsen van de zonnepanelen; een vakkundig en sociaal team plaatste de zonnepanelen. En tijdens het plaatsen was het mogelijk om met hen te overleggen over wat dan ook.
Helaas bleken de panelen de volgende dag niet te werken, maar dat werd de dag daarna al verholpen. Er zat een kabel klem onder een paneel; kan gebeuren.
We kijken terug op een uitstekende dienstverlening van Solar2Enjoy!

Uitgevoerd op 25-11-17

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Prettig contact en prima vakwerk

Zonnepanelen in april 2017 laten plaatsen en alles volgens afspraak uitgevoerd. Opbrengst tot nu toe boven mijn eigen verwachting. Toen hier onlangs in de buurt blikseminslag was viel het systeem uit. Gemaild voor advies en binnen 1 kwartier al een telefonische reactie van Jeroen met de oplossing. Dus ook bij storingen is de service fantastisch en dat spreekt mij erg aan.

Uitgevoerd op 13-04-2017

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
9
Afspraken

Vlotte uitvoering. Prettig contact

Het klikte direct. We kregen goed advies en de uitvoering van de klus verliep heel vlot en prettig. Leuk ook om wat extra informatie door te kunnen spreken. Ook alles weer keurig achtergelaten.

Uitgevoerd op 12-06-2017

8
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Alles volgens afspraak en topwerk!!

Klikte meteen bij de eerste afspraak. Duidelijk advies en geen onsamenhangend verhaal. Dacht mee en wist dit goed te motiveren. Had ook vele folders en informatie bij zich. Duidelijke afspraken kunnen maken en ook op de dag van installatie liep alles perfect! Topkwaliteit!!! Aanrader!

Uitgevoerd op 24-03-2017

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
9
Afspraken

vakkundig, accuraat, zeer tevreden!

Bij het 1ste gesprek kregen we al een goed gevoel over solar2enjoy, een helder en vakkundig advies met een door hen uitgedragen klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht voor de klant. De set van een 30 tal zonnepanelen werd vlot en vakkundig geplaatst
Bedankt heren van Solar2enjoy.

Uitgevoerd op 09-03-2017

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Deskundig advies, goed vakmanschap.

Deskundig advies, goede begeleiding, en goed vakmanschap. Prettige en energieke samenwerking!

Uitgevoerd op 23-02-2017