Reviews (233)

Schrijf een review

Martijn

teleurstellend

Houden zich niet aan mondelinge afspraak.
Wij wilden ons dak vol leggen. Tijdens schouw twijfelt hij tussen 11 of 12 panelen. Offerte blijft 11 panelen. Wel wordt beloofd als er 12 passen komt er een 12de paneel bij. Monteurs zien bij plaatsing dat er 12 passen maar ondanks belofte komt er geen 12de paneel bij.

Zeer teleurstellend!
Wat ging er nog meer mis?

Er zijn gaten geboord zonder goed te meten (in meterkast en op zolder voor omvormer)

Resultaat: Er moesten nieuwe gaten geboord worden
Tijdens plaatsing lopen ze in onze dakgoot.
En panelen worden geplaatst met 2 ladders.

Zonder valbescherming!

Uitgevoerd op 28-01-2023

Aanbevolen door klant

Alles prima volgens afspraak verlopen

Op tijd, zorgvuldig en volgens afspraken gewerkt. Systeem en app werken goed

Uitgevoerd op 26-01-2023

Aanbevolen door klant

Een aanbeveling waard

Tevreden vanaf het eerste contact t/m de oplevering

Uitgevoerd op 24-01-2023

Leveren top, maar service daarna beroerd.

Goed om te lezen dat de meeste tevreden zijn met de installatie. Dat was ik ook. Prima offerte, prima levertijd, prima installatie.
We hadden nog een nalevering tegoed. De module om de opbrengst in de app te kunnen zien. Dat duurde al langer dan gebruikelijk. Vooral door miscommunicatie.
Na zes jaar ging de omvormer stuk. Ook dat heeft langer geduurd door miscommunicatie en doordat ze vergeten na te denken.
Nu is de Wifi module van de vervangende omvormer stuk. Omdat de fabrikant failliet is, kunnen ze daar niks aan doen, zeggen ze. Maar er zit nog garantie op. Het is hun probleem hoe ze dat oplossen. Tot op heden geen reactie.
Een reactietijd van 2-3 weken, zoals ze zelf op de website hebben staan, kan echt niet.
Je moet minder installaties aannemen en ook bezig zijn met service.

Uitgevoerd op 24-01-2023

Danique

Communicatie en afwerking waardeloos…

Laat ik positief beginnen met dat de zonnepanelen op het dak liggen.
Verder is onze ervaring niet heel positief. Bij de schouw hebben we aangegeven dat we graag 12 panelen op het dak wilden. Dit was mogelijk volgens de schouwer.

We zouden voor de dag van de installatie een tijdstip doorkrijgen. De avond van te voren nog niks gehoord, dus gemaild waarbij het antwoord was dat ze tussen 7 en 8 op de stoep zouden staan. De volgende ochtend kwamen ze pas om 11 uur. Geprobeerd te bellen, maar niemand bereikbaar. Na 5 minuten zeiden de mannen dat er geen 12 panelen op het dak zouden passen. Bijzonder aangezien de schouwer zei dat dit wel kon. Na 30 minuten bleek het toch wel te kunnen. Helaas konden ze de panelen niet leggen door de wind en gaf de elektricien aan dat ze volgende week zaterdag terug zouden komen en dat we dan ook de volledige uitleg zouden krijgen. Vervolgens krijg ik na het weekend een mail dat ze die maandag erna zouden komen. Ik gaf aan dat we al afspraken hadden verzet zodat ze de zaterdag konden komen. Na wat mails heen en weer, bleek het toch ineens te kunnen. Later in de week belde ik om te vragen hoe laat ze zouden installeren aangezien we de vorige keer uren hebben gewacht. Gelukkig stonden de mannen deze keer optijd op de stoep, maar ook nu was communicatie lastig. Geen nederlands en amper engels sprekend. Na een paar uur waren ze klaar en kregen we een contract waar we voor moesten tekenen. Daarop stond dat we uitleg hebben gehad over de omvormer en de app, dat ze zonnepanelen werkten enzo. We gaven aan dit niet te hebben gehad, dus niet ondertekend of betaald… Zo liepen ze de deur uit, waarbij we geen idee verder hadden hoe of wat. Later die dag zagen we dat de mannen alle verpakkingsmaterialen op de parkeerplaats hadden gedumpt. Maandag gebeld met een medewerker, waarvoor geen excuses en het kwam erop neer dat we een mailtje moesten afwachten en zelf maar moesten kijken wat we nog zelf moesten doen en hoe of wat.

Uitgevoerd op 23-01-2023

Aanbevolen door klant

Top bedrijf ! Echte aanrader !

Vanaf de aanvraag voor informatie zeer goed contact met Paul Schoenmakers , en ook via de mail met de helpdesk van Solar2led telkens zeer snel antwoord/info.
Duidelijke uitleg en goed meedenken met de planning omdat er bij ons nog het eea in de meterkast moest worden aangepast.
Op de dag van de montage kwamen 3 monteurs op de afgesproken tijd, 1 monteur ging binnen aan de slag met de aansluiting van de omvormer op het systeem , buiten 2 man op het dak aan het werk.
Binnen 2,5 uur was alles klaar en lagen er 18 panelen van 370WP keurig verdeeld op het dak ! Hard en heel netjes gewerkt door de mannen , top!
Ik kan Solar2led zeker aanbevelen, goeie 3,5 maand vanaf aanvraag tot aflevering is in deze tijd met alle toeleveringsproblemen met materialen een keurige prestatie !

Uitgevoerd op 17-01-2023

Kuijpers

Aanbevolen door klant

Heel tevreden.

Gemaakte afspraken worden nagekomen.
Bij ons was de levering binnen 3 maanden. Heel netjes.
Als je Paul Schoenmaker (onze accountmanager) mailt of belt reageert hij heel snel.
Duidelijke uitleg van Paul ontvangen.

Uitgevoerd op 12-01-2023

Aanbevolen door klant

Tevreden klant

Tevreden met de zonnepaneleninstallatie van Solar2Led.

Bij de aanvraag is een prima offerte opgemaakt. De montage heeft snel en kundig plaatsgevonden. Afspraken worden nagekomen. Alles werkt naar volle tevredenheid.

Uitgevoerd op 11-01-2023

Solar2Led
Premium Partner
Offerte aanvragen

Waar wij voor staan:

Garantie via SGZE.nl
Eigen installatieteams
Betaling na oplevering

Contact

Hogelandseweg 40
6545AC, Nijmegen

Locaties

  • Nijmegen

    Hogelandseweg 40
    6545AC Nijmegen

Deel dit bedrijf