Reviews (396)

Schrijf een review
Aanbevolen door klant

Gewoon netjes gedaan

Alles netjes afgewerkt met vakmanschap

Uitgevoerd op 29-09-2023

Aanbevolen door klant

Geweldig

Het montage team dat zich Amro noemt is een niet alledaags team. De mannen zijn heel goed op elkaar ingespeeld en verrichten de montage met grote deskundigheid en discipline, waardoor snel, schoon en secuur gewerkt wordt. Bravo en echt een aanrader.

Uitgevoerd op 28-09-2023

Marcel

Aanbevolen door klant

Duidelijke afspraken en snelle levering

Met de verkoper snel kunnen schakelen en planning was op korte termijn geregeld. Het plaatsen was snel en vakkundig gedaan conform gemaakte afspraken. Uitleg door electricien wat er is aangepast in de meterkast en samen de app geinstalleerd. S'morgens geplaatst en 'smiddags reeds opbrengst.

Uitgevoerd op 28-09-2023

Aanbevolen door klant

Vasthoudend, doortastend, gemaakte afspraken worden nagekomen.

Na de goede ervaringen gehoord te hebben van buurtgenoten, actief contact opgenomen met Solarite voor het opstellen van een offerte. Ook via andere kanalen hebben wij offertes ontvangen. Uiteindelijk gaf de professionele aanpak van Solarite de doorslag. Na enkele inleidende telefoongesprekken vooraf, waarbij keurig volgens afspraak werd gebeld of teruggebeld als het tijdstip toch niet uitkwam, de knoop doorgehakt.

De uitvoering van de werkzaamheden ging erg vlot. Na akkoord van de overeenkomst zijn de zonnepanelen binnen twee weken geplaatst en geactiveerd. Zij doen inmiddels hun werk en de opgewekte energie is ook al meteen inzichtelijk in de eigen app en in de app van de energieleverancier.

Prettige en betrouwbare bijkomstigheid: de factuur voor de geleverde panelen en werkzaamheden hoeft pas achteraf te worden voldaan. Geen angst dus dat eventueel gedane aanbetalingen onverhoopt verdwenen zijn.

Uitgevoerd op 27-09-2023

Aanbevolen door klant

Ze doen wat ze beloven

Solarite is prima leverancier voor zonnepanelen na diverse keren contact en overleg zijn we tot een goed en passend pakket zonnepanelen gekomen.
Alles in overleg en ze doen wat ze zeggen totaal geen problemen gehad van informeren tot het plaatsen van de zonnepanelen.

Uitgevoerd op 27-09-2023

Cornelis Jan Roos

Aanbevolen door klant

Uitstekend!

Zowel het voortraject als het plaatsen en inbedrijfstellen van de zonnepanelen is uitstekend verlopen.

De installatie is naar wens opgeleverd.
De monteurs hebben ook de groepenkast in zijn geheel vervangen.
De electrische installatie voldoet nu weer aan de laatste norm.

Ik ben radiozendamateur en had specifieke eisen mbt storing en alleen Solarite is daar serieus op ingegaan.

Het was prettig zaken doen.
Vriendelijke groeten,
Cees Roos

Uitgevoerd op 27-09-2023

Adel Meckaiel

Aanbevolen door klant

Top tevreden klant!

Mijn ervaring met Solarite is vanaf het eerste contact met hen geweldig geweest. Ik ben zeer tevreden over hun service. Ze hebben snel en duidelijk al mijn vragen beantwoord, wat ik erg op prijs stelde. Wat me opviel, is hoe vriendelijk en geduldig ze waren, ondanks mijn beperkte beheersing van de Nederlandse taal. Dat maakte het communiceren met hen heel prettig.

Op de dag van de installatie waren ze stipt op tijd, en ze werkten zeer efficiënt en snel. Ze gaven me zelfs extra advies over het vervangen van mijn meterkastengroepen, en ze hebben dit meteen geregeld. Ik was erg onder de indruk van hun professionaliteit en toewijding om ervoor te zorgen dat alles naar tevredenheid verliep.

Wat nog opmerkelijker is, is dat ik door een vriend naar Solarite werd doorverwezen, nadat hij ook zonnepanelen bij hem thuis had laten installeren. Tegelijkertijd verwees ik ook mijn zakenpartner naar hen voor een zonnepaneleninstallatie bij hem thuis. Dit is een duidelijk bewijs van het vertrouwen dat we hebben in Solarite en hun uitstekende service.

Ik wil ook graag benadrukken dat de twee elektriciens, Swen en Clayton, die de zonnepanelen hebben geïnstalleerd, ontzettend aardig en vriendelijk waren. Hun professionaliteit en vriendelijkheid maakten het hele proces nog aangenamer.

Ik raad Solarite ten zeerste aan aan iedereen die overweegt om in de nabije toekomst zonnepanelen te installeren. Je zult er geen spijt van krijgen en net zo tevreden en blij zijn als ik. Vijf sterren zijn eigenlijk niet genoeg om mijn waardering voor Solarite uit te drukken. Ze verdienen alle lof voor hun geweldige werk en toewijding!

Uitgevoerd op 25-09-2023

Wiebrand

Aanbevolen door klant

Uitstekend, keurig en betrouwbaar

Alle contactmomenten met jullie bedrijf, zowel verkoop, monteurs en aftersales zijn keurig netjes en vakkundig in benaderen. Ze luisteren goed en gaan voor de klant.

Uitgevoerd op 25-09-2023

Solarite
Premium Partner
Offerte aanvragen

Waar wij voor staan:

Installatie binnen 6 weken
Geen aanbetaling
Hoogwaardige Producten
Uitleg en advies
Binnen 1 dag contact

Contact

Milton Friedmanweg 15
1689ZZ, Zwaag

Meer over

Locaties

  • Zwaag (Hoofd vestiging)

    Milton Friedmanweg 15
    1689ZZ Zwaag
  • Groningen vestiging noord Nederland

    Verlengde Bremenweg 8
    9723JV Groningen
Solarite

Deel dit bedrijf