Reviews (24)

Panelen op mijn dak

Ben snel geholpen en heb mij panelen binnen 2 weken op mijn dak, we gaan besparen aanstaande zomer #geldbesparen 👌

Uitgevoerd op 11-04-2024

Top werk jongens !!

De jongens van Solarnino hebben mij top geholpen bedankt ik ben een oude man en ze helpen mij er bij om het warmtefonds aan te vragen, alles is heel duidelijk uitgelegd

Uitgevoerd op 11-04-2024

Super snel geholpen

Ik ben blij dat ik voor solarnino gekozen heb, deskundig en snel geholpen

Top bedrijf

Uitgevoerd op 11-04-2024

Top bedrijf, heel erg tevreden!

Na lang onderzoek en vergelijkingen heb ik gekozen voor zonnepanelen van Solarnino. Mijn ervaring met hun producten en service is zeer positief geweest, en ik ben blij dat ik de overstap naar zonne-energie heb gemaakt.
De prestaties van mijn zonnepanelen overtreffen mijn verwachtingen. Zelfs op bewolkte dagen produceren ze een aanzienlijke hoeveelheid elektriciteit, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op mijn energierekening.
De installatie van de zonnepanelen verliep vlot en professioneel. Het team van Solarnino was deskundig, efficiënt en vriendelijk. Ze beantwoordden al mijn vragen geduldig en zorgden ervoor dat ik volledig begreep hoe mijn systeem werkte voordat ze vertrokken.
Al met al ben ik zeer tevreden met mijn beslissing om zonnepanelen te installeren van Solarnino. De prestaties, installatie, betrouwbaarheid en kosten zijn allemaal uitstekend gebleken. Ik zou het ten zeerste aanbevelen aan iedereen.

Uitgevoerd op 10-04-2024

Mevrouw Wiebes

Snel en duidelijk zaken doen.

Vriendelijke mensen, zowel op kantoor als op de werkplek. Communicatie niet altijd optimaal maar wel snel opgelost.

Uitgevoerd op 31-03-2024

Mevr. Bianca Broekhoff

Systeem werkte voordat ze vertrokken.

Al met al ben ik zeer tevreden met mijn beslissing om zonnepanelen te installeren van Solarnino. De prestaties, installatie, betrouwbaarheid en kosten zijn allemaal uitstekend gebleken. Ik zou het ten zeerste aanbevelen aan iedereen die overweegt om over te stappen op zonne-energie.

Uitgevoerd op 27-03-2024

Dhr. Edwin Mulder

Top kwaliteit aanrader!!!

Ze hebben mij geholpen met het regelen van het warmtefonds, ik kon het zelf niet regelen. Verkoper Niels heeft mij geholpen met informatie van de panelen en micro-omvormers en heeft een mooie offerte gestuurd van de 5 offertes is SolarNino de goedkoopste. Top kwaliteit aanrader!!!

Uitgevoerd op 27-03-2024

Dhr. Tom van Noord

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Snel werd er gereageerd. De telefoondienst weet waar het over gaat. Terugbellen binnen de afgesproken tijd. Leveren zoals afgesproken. Zeer vertrouwenwekkend. Blij mee!

Uitgevoerd op 16-03-2024

Waar wij voor staan:

Snel geïnstalleerd
Install Q certificering
Financiering van Zonnepanelen
25 jaar garantie
Micro omvormers

Meer over

Deel dit bedrijf