Loading...

Over Solarpas Nederland B.V.

Solarpas is de merknaam van B&F Sustainable B.V. en is een bedrijf met gelouterde bezetting aan boord. Ervaring op gebied van solar gaat meer dan 15 jaar terug, destijds niet alleen aan de wieg gestaan van de opkomst van zonnepanelen in Nederland, maar deze wieg ook helpen bouwen.

Nu terug in het vak, maar uitgebreid met andere verduurzamende middelen als isolerende beglazing HR+++, laadpalen en dak-, gevel-, en vloerisolatie. Daar hebben we onze partners in gevonden en zo bieden we de particulier een pakket waarmee diverse duurzame maatregelen genomen kunnen worden. Belangrijk in het teken van de inmiddels duurzame gedachte en belangrijk voor in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming in de vorm van subsidie. Daarnaast richt Solarpas zich met haar expertise ook op de grootzakelijke markt, waar de focus ook ligt op verduurzamen en het halen van doelstellingen in deze, maar tevens op rendement . Per m2 dakoppervlakte of m2 braak terrein. Naast het nul op de eigen meter een verdienmodel door kW-uren terug te gaan leveren.

Wij engineren uw installatie, calculeren uw verdienmodel en uiteindelijke rendement, installeren en verzorgen de 15 jaar service op basis van real time onderhoud.

Kenmerken

3.600+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
16-25
medewerkers
Sinds 2003
ingeschreven bij KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Voorwaarden

25 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (2)

Schrijf een review

Jos

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zonnepanelen op leistenen dak

Ik wilde al jaren zonnepanelen maar kreeg keer op keer van diverse bedrijven te horen dat dit niet kon op een leistenen dak. Solarpas nam de klus wel aan en heeft alles in werking gesteld om het goed en netjes voor elkaar te krijgen en dat is gelukt. We zijn dus bijzonder blij en als bijkomend voordeel hebben ze onze meterkast ook volledig gerenoveerd. Komplimenten voor de medewerkers en in het bijzonder voor de elektricien uit Afganistan (ben helaas zijn naam kwijt). Puur vakwerk afgeleverd.
Nu 7 Panelen op de voorkant en 12 op het platte dak.

Uitgevoerd op 28-10-2021

F.

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

gedreven om kwaliteit te leveren

Na aanbesteding kon Solarpas snel tot leveren overgaan. Het installeren vd panelen had binnen halve dag gerealiseerd kunnen zijn, echter een verkeerd aangesloten paneel zorgde ervoor dat de gehele installatie niet werkte. Het team beet zich vast , inclusief de baas, om fout te herstellen, men werkte door ondanks regen en lage temperatuur. Fout is hersteld en installatie draait als een tierelier. Panelen werken erg goed en doen wat er beloofd is. Aftersale is prima inclusief BTW teruggaaf afhandeling.

Uitgevoerd op 22-12-2020

Vraag offerte aan bij Solarpas Nederland B.V.