Loading...

Over SolarSmart

Bij de aanschaf van een zonnepaneel-installatie komt veel kijken. Wij zorgen ervoor dat tijdens het hele traject alles voor of namens jou wordt geregeld. Solar Smart is pas tevreden als jij dat als klant ook bent. Daarom bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie aan op onze producten en diensten. Wij beschikken over alle benodigde certificaten op het gebied van zonnepanelen. Solar Smart is dus deskundig, veilig en met maximaal rendement. Ons bedrijf geeft jou graag de aandacht die je verdient. Daarom zorgen wij voor een vast aanspreekpunt, voor al jouw vragen en opmerkingen.

Kenmerken

500+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Review (1)

Schrijf een review

Mike

Zonnepanelen installeren

Slechte service

Goed advies. Werk netjes uitgevoerd. Helaas een beugel van de dakgoot doorgebogen tijdens het plaatsen doordat er een monteur op is gaan staan van de uitvoerende partij en wij met verkeerd hellend water tegen de ramen en uitgesleten voegen van ons terras zitten als het regent. Dit duurt nu al ruim 2 jaar en is na veel mailverkeer, bellen en verwijzingen vanuit Solar Smart naar de uitvoerende partij (waar wij geen contract mee hebben maar met Solar Smart) nog steeds niet verholpen.
Dit is zeer teleurstellend en kost veel tijd, energie en irritatie.
Ook worden de gevolgen steeds groter door de uitgesleten voegen en wegzakken van het terras. Terwijl het maar om een simpele beugel gaat.
Zij zijn zodoende in de service seer laks en nalatend hierin.

Uitgevoerd op 31-01-2019

Vraag offerte aan bij SolarSmart