Loading...

Over Solease

Solease is gespecialiseerd in het zorgeloos verhuren van zonnepanelen. Je betaalt een vast bedrag per maand en bent meteen voordeliger uit. Dus geen lange terug­verdien­tijden meer. Test het gerust een paar jaar uit, daarna kun je alsnog kiezen voor het gemak en de zekerheid van huren of de zonnepanelen tegen gereduceerde prijs overnemen.

In beide gevallen ben je in ieder geval niet langer de kolencentrale van een grote leverancier aan het afbetalen, maar je eigen zonne-systeem.

Solease staat voor een eerlijk en klantgericht advies. We bespreken je wensen en berekenen wat in jouw situatie de beste offerte is, hierin staat duidelijke communicatie voorop. We zijn dan ook erg trots op hoe bestaande klanten ons waarderen. Op onze website, Facebook en Google kun je reviews lezen van onze klanten.

Solease is lid van het Stichting Garantiefonds ZonneEnergie! https://www.sgze.nl/partner/solease/28/

ZONNEPANELEN? DOE DE DAKCHECK
https://www.solease.nl/zonnepanelen-doe-de-dakcheck/

Kenmerken

6.700+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
26-50
medewerkers
Sinds 2011
ingeschreven bij KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Voorwaarden

Biedt garantie

Reviews (13)

Schrijf een review

Hans

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

zeer tevreden en netjes

op de afgesproken tijd en datum, hulpvaardig en persoonlijk, geïnteresseerd en allen netjes achtergelaten na een duidelijke uitleg.

Uitgevoerd op 11-01-2021

Huib

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Uitermate tevreden met installatie

Eerste installatie niet doorgegaan door extreem weer, veel sneeuw en ijs op het dak. Hernieuwde afspraak op tijd, monteurs hebben niet alleen de panelen goed geplaatst, maar ook proactief meegedacht over lay-out van de panelen . Ook wat betreft de plaats van de omvormer en de loop van de kabel naar de meterkast. Deze is zonder extra boorwerk buiten langs de gevel, achter de regenpijp verwerkt. Geen kabels binnen door die dan altijd weer in het zicht lopen, goed nagedacht.
Kortom ik ben tevreden met de afgeleverde werkzaamheden en wat misschien nog belangrijker is de panelen werken perfect, als er maar voldoende zon en licht is.

Uitgevoerd op 24-02-2017

Anjo

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Helemaal tevreden

Contact opgenomen met Solease, gevraagd wat mogelijk was en de kosten uiteraard, we blijven zuinig. Eerlijke antwoorden gekregen. Mijn fiat gegeven en binnen een paar dagen lagen de zonnepanelen op het dak, overigens keureig netjes, zoals ik ze erop wilde hebben. Al in de middag wed alles aangeloten. Sindsdien, doen de panelen wat ze moeten doen. Regelmatig wordt er gekeken of ze het nog doen. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Vriendelijk en geïnteresseerd in de mensen waar ze hun werk doen. Vandaar ook mijn tien.

Uitgevoerd op 02-11-2019

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Solease