Foto's (4)

Bert
Bert
Op 18 en 19 juli zijn bij ons de 44 Solease zonnepanelen geplaatst, het verliep allemaal vlekkeloos. Frits en Bert van de firma Comfix hebben uitstekend werk verricht, ondanks de hitte gingen ze stug door. Dankzij deze mooie zomer denken wij toch wel dat we een super opbrengst gaan halen. We hebben in precies 14 dagen nu al meer dan 303 kg CO2 bespaard en ruim een boom geplant. Wij zijn super tevreden en wensen Solease nog veel succes voor de toekomst. Jullie idealen worden in ieder geval al veelvuldig gekopieerd.
Sebastiaan
Sebastiaan
Vandaag 14 panelen geplaatst. Super gedaan. Snel en goed. Absolute aanrader. Alles helemaal netjes aangesloten en weggewerkt.
Roel
Roel
Nadat ik me online had aangemeld werd er vrij snel contact met me opgenomen. Er werd een offerte gestuurd en na akkoord werd er duidelijk en snel gecommuniceerd. Door weersomstandigheden werd de installatie een paar keer verzet, maar ook dat werd prima gecommuniceerd. Op de installatie-dag hoefde ik verder niets te doen dan koffie aan te leveren voor de mannen. In goed overleg werd de plek van de omvormer gekozen. Het leggen van de panelen ging volgens het voorgestelde legplan. Door wat missende onderdelen kon de installatie pas de volgende dag afgemaakt worden. Maar ook dat werd duidelijk gecommuniceerd. En daarna werd de installatie opgestart en deze werkt nu naar behoren. De app laat duidelijk zien wat we aan energie produceren. Nu moeten wij nog leren om, i.p.v. op nachtstroom, de vaatwasser en wasmachine overdag aan te zetten als de panelen stroom produceren. En dat gaat met het mooie weer in oktober prima. Al met al zijn we tot nu toe zeer tevreden over het geheel.
Rene
Rene
Zonnepanelen geplaatst en keurig gedaan. Zelfs 2 panelen op een nog betere plaats gelegd voor het hoogste rendement. Top. Installatie van de omvormer ook netjes gedaan. Duidelijke uitleg.

Contact

Jaarbeursplein 22
3521AP, Utrecht

Meer over

Werkzaamheden

Offerte aanvragen

Locaties

  • Utrecht

    Jaarbeursplein 22
    3521AP Utrecht
Solease

Deel dit bedrijf